Yardım EKRAN KARTIM Neden OC Olmuyor?

LethalSmile

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,048
EKRAN KARTIM NEDEN OC YAPILMIYOR?
arkadaşlar bende r7 240 4 gb oc asus modeli var. msi afterburnerda 1 ay önce oc yapılıyordu . şimdi oc yapıyorum kaydet e basıyorum ama mhz gpu speed fln hep aynı kalıyor .
fotoğrafta ortada benim seçtiğim ayarlar var . soldaki de aktif olan ayarlar . neden böyle bişey oluyor olabilir ? oc yaparak 60 fps i 70 80 fln yapabiliyordum. lütfen yardım edin.

Ekler

• ayar.PNG
    ayar.PNG
    359.2 KB · Hit: 90
arkadaşlar bende r7 240 4 gb oc asus modeli var. msi afterburnerda 1 ay önce oc yapılıyordu . şimdi oc yapıyorum kaydet e basıyorum ama mhz gpu speed fln hep aynı kalıyor .
fotoğrafta ortada benim seçtiğim ayarlar var . soldaki de aktif olan ayarlar . neden böyle bişey oluyor olabilir ? oc yaparak 60 fps i 70 80 fln yapabiliyordum. lütfen yardım edin.
Ya yanlış bilmiyorsam kart psu dan özel olarak ayrı bazen güç alıyorya onlara atılıyor diye biliyorum yanlış değilse yanlışsa affola

Ya yanlış bilmiyorsam kart PSU dan özel olarak ayrı bazen güç alıyorya onlara atılıyor diye biliyorum yanlış değilse yanlışsa affola
psu mu yeni değiştirdim. fsp pro 550 watt aldım . burda herkes onu önerdi.

aga overclokladıktan sonra oyuna gir öyle mhzlere bak

Ekler

• images.jpeg
    images.jpeg
    14.2 KB · Hit: 61
amd radeon da performans sekmesı var orda da overlock yapabılıyorsun sende varmı
var
aga overclokladıktan sonra oyuna gir öyle mhzlere bak
baktım aynı hatta performans izlemeden baktım.
Ekran kartı 8 pinlik artı 6 pinlik güç alabilir ve bunun sayesinde oc edilir suna benzer
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yanlış biliyorsam bana anlatabilirmisiniz
benim kartım eski biraz . o yok yani bende knk. ama 1 ay önce oc yapılıyordu.

Ekler

• Ekran Görüntüsü (96).png
    Ekran Görüntüsü (96).png
    463 KB · Hit: 57
tamamdır sağolun.

ordan arttırıyorum. değişiklikleri uygula diyorum. sonra geri çekiyor stok haline ?

Son düzenleme:
tamamdır sağolun.

ordan arttırıyorum. değişiklikleri uygula diyorum. sonra geri çekiyor stok haline ?
Afterburner harici GPU ayarlarına karışan bir program var mı?
Örneğin GPUTweak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,700
Üyeler
192,771
Son üye
burak920142
Geri