Klavyeyi nasıl wirelles ile kullanabilirim?

Suwariba

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,297
Arkadaşlar yakın zamanda yeni bir klavye alacağım ve bu klavye hem kabloyla hem Bluetooth ile hemde wirelles ile bağlanabiliyor, öncelikle Bluetooth ve wireless arasındaki farklar neler? Ve ben bu klavyeyi kablosuz kullanmak için ekstra aparat almalımıyım? Yani Bluetooth ile bağlayacaksam almalıyım benim anakartımda Bluetooth yok, ama wirelles ile aparatsız halledebilirmiyim bilmiyorum.

Bluetooth kesilebilir onu kullanma çok. Wireless için bir usb çıkar içinden. Onu pc’ye takıp kullanacaksın.

Arkadaşlar yakın zamanda yeni bir klavye alacağım ve bu klavye hem kabloyla hem Bluetooth ile hemde wirelles ile bağlanabiliyor, öncelikle Bluetooth ve wireless arasındaki farklar neler? Ve ben bu klavyeyi kablosuz kullanmak için ekstra aparat almalımıyım? Yani Bluetooth ile bağlayacaksam almalıyım benim anakartımda Bluetooth yok, ama wirelles ile aparatsız halledebilirmiyim bilmiyorum.
Wireless içinde bir adaptör geliyo
Bluetooth için nakart desteklemesi lazım

Wireless: bir adaptör sayesinde kablosuz şekilde kullanabiliyorsun ve aparat ürünün içinden çıkıyor

Bluetooth: adaptörsüz kullanıyorsun

Bluetooth kesilebilir onu kullanma çok. Wireless için bir usb çıkar içinden. Onu PC’ye takıp kullanacaksın.
İzlediğim incelme videosunda içinden çıkmıyordu fn + tab ile oluyormuş ama yazılımını falan indir diyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Wireless: bir adaptör sayesinde kablosuz şekilde kullanabiliyorsun ve aparat ürünün içinden çıkıyor

Bluetooth: adaptörsüz kullanıyorsun
İnceleme videosunda içinden çıkmıyordu

Wireless içinde bir adaptör geliyo
Bluetooth için nakart desteklemesi lazım

İzlediğim incelme videosunda içinden çıkmıyordu fn + tab ile oluyormuş ama yazılımını falan indir diyor

Hangi klavye?

Bluetooth veya kablolu olarak kullanabilirsiniz. Eğer oyun oynayacaksanız bluetooth önermem.
Oyun oynayacağımda wirellesle kullanamayacaksam niye wirelles diye geçiyor ya, yazılımdan yapıcam herhalde, sipariş verdiğime pişman olmaya başladım

Oyun oynayacağımda wirellesle kullanamayacaksam niye wirelles diye geçiyor ya, yazılımdan yapıcam herhalde, sipariş verdiğime pişman olmaya başladım
Wireless =bir usb adaptör ile kablosuz bağlantı
B ise = radyo ve elektrik dalgalarını kullanarak dalgalar ile bağlanmadır

Geri