Among Us açılmıyor !!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
bluestacks a biri virüslü dedi sildim üşeniyorum indirmeye de
evet play store de bedava oyun ben ama telefonum yok oynayamıyorum eğlence kaynağım sınırlının dan sınırlısı birde para mı vereyim

Kul hakkı.

En büyük günah.

evet play store de bedava oyun ben ama telefonum yok oynayamıyorum eğlence kaynağım sınırlının dan sınırlısı birde para mı vereyim
indirmeye üşenmek mi nE? virüs taraması yapmak emin ol daha uzun sürüyor xd

Lan korsan virüslü değilde bluestacksmi viruslu? Korsan indiriyorsn bluestacks indirmeye mia useniyon

benim eğlence kaynağım 720p minecraft DA-Forum ve youtubede nadiren video atan 4 kanal ve artık among us

Lan korsan virüslü değilde bluestacksmi viruslu? Korsan indiriyorsn bluestacks indirmeye mia useniyon
korsan ama bi tane çocuk steam dan almış google drive yoluyla bizlere sunmuş bu ya bu

beleşe almanın mutluluğnu bilmiyonuz galiba :D
millet enayide sen mi akıllısın bir oyun yapılırken emek veriliyor sende o emeğin karşılığını verip alıyorsun karşılığını vermezsen insanların emeğini hiçe saymış olursun
Korsana karşıyız!!!!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri