Technopat Sosyal neden bu kadar katı?

Beyler adamlar doğrusunu yapıyor
Konuştuğumuz dilin yazmasını bilmiyorsak yuh bize
Ben haklı olduklarını düşünüyorum
Adam kayırma çok olduğu için ben öyle düşünmüyorum. O kuralları biraz esnetmeliler veya adam kayırma yapmamalılar. Yapılıyor bariz belli.
Bariz hatalar yapan 2 kişiyi raporlamıştım (mesaj sayısı oldukça yüksekti o ikisinin) ve yarım dakika içerisinde ceza aldım. Aslında benim yazımda hata yoktu ve yanlış yazım olan yerde düzeltme yapılır değil mi? Benim sözde cezalık yazdıklarımda herhangi bir moderatör düzeltmesi de yoktu. Neyse dedim siz EGO kasmaya devam edin, benim gibi düşünenler elbet sizi görüp forumdan gider dedim. Moderatörlere rapor yoluyla ulaşıp kendi hesabımın geçersiz kılınmasını sağladım. Neler söylediğim bana kalsın. ;)

Herkes hata yapabilir, bu kadar ufak şeyler için uyarı vermek pek mantıklı değil.
Gidip "uWu TeVeLLe BiŞbi" tarzında saçma sapan şeyler yazanlar tabi ki ceza alsın.
Ama de/da eklerinin bitişik veya ayrı olması o kadar da önemli değil.
Bu arada sen de cümlenin sonuna soru işareti koymamışsın :)
soru işareti koymamış, 3 yıl ban sarsana arkadaşa

Adam kayırma çok olduğu için ben öyle düşünmüyorum. O kuralları biraz esnetmeliler veya adam kayırma yapmamalılar. Yapılıyor bariz belli.
Bariz hatalar yapan 2 kişiyi raporlamıştım ve yarım dakika içerisinde ceza aldım. Aslında benim yazımda hata yoktu ve yanlış yazım olan yerde düzeltme yapılır değil mi? Benim sözde cezalık yazdıklarımda herhangi bir moderatör düzeltmesi de yoktu. Neyse dedim siz EGO kasmaya devam edin, benim gibi düşünenler elbet sizi görüp forumdan gider dedim. Moderatörlere rapor yoluyla ulaşıp kendi hesabımın geçersiz kılınmasını sağladım. Neler söylediğim bana kalsın. ;)
Hiç technopata gitmedim ben dostum
arayüz çok amatörce olduğu için hiç cezbetmedi
lakin Türkçeyi doğru kullanmanın önemli bir detay olduğunu düşünüyorum o yönden haklı buluyorum
İnsan hata yapa yapa öğrenir bir şekilde

Adam kayırma olayını da bilemem hiç bulunmadığım için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,345
Üyeler
183,414
Son üye
sllxşş
Geri