format atmak istiyorum ama usb cd filan uğraşmak istemiyorum

öyle yapmayı bilmiorum ama öğrenmek dahi istemiyırum bana böyle daha rahat ve kolay geliyor böyle yapsam sıkıntı çıkarırmı
Kimse doğduğunda biliyor olarak doğmadı zaten. Windowsu USBye kurup bilgisayara taktıktan sonra devam et tuşuna tıkla dur kendi kendine oluyor zaten bir tek disk formatlama kısmı karışık gelebilir onda da biz yardım ederiz

dostum anlıyorum seni ama korkulacak hiçbirşey yok . Format atmak 10 dkk . formattan önce seçeceğin seçenekler ve hangi disk olduğu seçmek 1 dkk bile değil:D ben ilk formatımı zamanında yıllar önce netten bile bakmayarak kendi kendime 6 -7 kere atarak çözdüm. Şimdi mis gibi internet var. bakıp öğrenmen 5 dkk abartmıyorum. Windows format usbsinin bile sen oluşturmuyorsun artık kendi (bunu indidirip) oluşturuyor güncel olanı. Her formattan önce windowsun muhakkak son sürümünü usb oalrak oluştur ki 2 saat güncellemeler ile uğraşma. Gerçekten çok basit ve yanlış yapabileceğin bir seçenek yok.

CD ler kaldımı hocam
harbiden sadsadsa
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

dostum anlıyorum seni ama korkulacak hiçbirşey yok . Format atmak 10 dkk . formattan önce seçeceğin seçenekler ve hangi disk olduğu seçmek 1 dkk bile değil:D ben ilk formatımı zamanında yıllar önce netten bile bakmayarak kendi kendime 6 -7 kere atarak çözdüm. Şimdi mis gibi internet var. bakıp öğrenmen 5 dkk abartmıyorum. Windows format usbsinin bile sen oluşturmuyorsun artık kendi (bunu indidirip) oluşturuyor güncel olanı. Her formattan önce windowsun muhakkak son sürümünü usb oalrak oluştur ki 2 saat güncellemeler ile uğraşma. Gerçekten çok basit ve yanlış yapabileceğin bir seçenek yok.
yok ya kafamı çok karıştırdılar yok bir an var usb çekmessen oc bozulur yok böyle yok şölye çok korkuyorum

harbiden sadsadsa

yok ya kafamı çok karıştırdılar yok bir an var usb çekmessen oc bozulur yok böyle yok şölye çok korkuyorum
pc bozulur

senin yaptığını sormadım knk ne anlamda uğraştırır ben usb ile yapmak zor çok daha zor hatta bir sıkonto çıkarmassa yapmak istiyorum
kanka kızma ama bende bu işlerde ilk başlarda çok korkuyodum ama sonradan alıştım bence usb yap en fazla windowsu tekrar kurarsın bişey olmaz

Bence öğrenirsen senin faydana ama bir sıkıntı çıkacağını sanmıyor. Eğer cihazında virüs varsa bu işlemi engelleyebilir.
aynen şimdi başlamazsan ilerde pc ile ilgili sorunlarda felan sıkıntı çekersin

fiber çektiler mi oraya bizim burda hala yok
yok ya ne fiberi normal super online var ama çok iyi çekmiyor

kanka kızma ama bende bu işlerde ilk başlarda çok korkuyodum ama sonradan alıştım bence usb yap en fazla windowsu tekrar kurarsın bişey olmaz

aynen şimdi başlamazsan ilerde PC ile ilgili sorunlarda felan sıkıntı çekersin
yok be ne kızması kızmadım

aynen şimdi başlamazsan ilerde PC ile ilgili sorunlarda felan sıkıntı çekersin
acilen yapmam lazım

yok ya ne fiberi normal super online var ama çok iyi çekmiyor

yok be ne kızması kızmadım

acilen yapmam lazım
yardım edersen sevinirim :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri