RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,927
VMG3313-B10A modemim var giremiyordum modemi manuel resetledim gene giremiyorum. (192.168.1.1)
@alpolojix
@alpolojix
VMG3313-B10A modemim var giremiyordum modemi manuel resetledim gene giremiyorum. (192.168.1.1)
@alpolojix
donanimarsivi.com
12345 veya admin denedin mi şifre olarak.Girmiyor. Standart şifre de olmuyor.
Olmadı12345 veya admin denedin mi şifre olarak.
Caps lock açık olmasin?Olmadı
Girmiyor. Standart şifre de olmuyor. Reset atmama rağmen kürdan ile
tamam o zaman büyük ihtimal değiştirmişlerdir. he bide modemi kendin aldıysan zyxel dene. zyxel modem olduğunu düşünüyorum. eğer yine olmazsa aileden birisi değiştirmiştir.Olmadı
Hocam modem kurulumunda bilmeden şifreyi değiştirdiyseniz giremezsiniz ben yaşamıştım yeni modem alınca wifi şifresini değiştirdiğimi zannetmiştim allahtan aklımda duruyor şifrede lazım olunca girebiliyorum. Müşteri hizmetlerini arayın belki yardımcı olurlarVMG3313-B10A modemim var giremiyordum modemi manuel resetledim gene giremiyorum. (192.168.1.1)
@alpolojix
Değil.Caps lock açık olmasin?
Değişmedik dün giriyodum bugun giremiyorumtamam o zaman büyük ihtimal değiştirmişlerdir. he bide modemi kendin aldıysan zyxel dene. zyxel modem olduğunu düşünüyorum. eğer yine olmazsa aileden birisi değiştirmiştir.
Kullanıcı adı admin şifre ttnet veya turktelekom yada 12345 olması lazım.VMG3313-B10A modemim var giremiyordum modemi manuel resetledim gene giremiyorum. (192.168.1.1)
@alpolojix