Yardım Müzik için TWS kulaklık önerisi?

Toukhan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,472
12. sınıf öğrencisiyim kursa gidiyorum okula gidip gelirken müzik dinlemek için kablosuz kulaklık arıyorum kablolular elimde dayanmıyor neredeyse ömürleri en fazla 4-5 hafta oluyor o yüzden güzel ve kaliteli bir şey istiyorum şimdilik aklımda "Redmi Airdots S" var sizin önerileriniz nelerdir. MAX BÜTÇEM 180₺

Huawei sport lite am61 1 yıl kadar kullandım çok rahat, sesi temiz, baslar kuvvetli kesinlikle en iyi seçeneklerdendir. Bırakma sebebim bozulması değiş yenisini almam

Huawei sport lite am61 1 yıl kadar kullandım çok rahat, sesi temiz, baslar kuvvetli kesinlikle en iyi seçeneklerdendir. Bırakma sebebim bozulması değiş yenisini almam
Hocam kablosuz dedim yalnız :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hiç bi şekilde kablolular dayanmıyor bana

Hocam kablosuz dedim yalnız :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hiç bi şekilde kablolular dayanmıyor bana
zaten kablosuz kulaklıkda sizin aradığınızda hiç kablo olmayacak heralde :) haylou gt1'e bakabilirsiniz çok sayıda inceleme var.

Airdotsun plastik kalitesi rahatlığı seni memnun etmez. Bir elinle kulaklığı kapadığında diğer kulaklığa ses gitmiyor bağlantı kalitesiz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,903
Üyeler
193,188
Son üye
FearlessX12
Geri