Bacaklarım aşırı ağrıyor

Jaja50

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
5,417
Pandemi den sonra (yaklaşık 7-8 ay sonra) 2-3 hafta futbol oynadım ve bacaklarım aşırı ağrıyor hamlanmış mıyım ? tekrar dün arkadaşımla şut çekişmeye çıktık bacağımı kaldıramıyorum 15-20 dk sonra bacaklarım açılıyor ve oynuyabiliyorum.Eve geldiğim de tekrar aşırı ağrı oluyor nasıl geçiricem bunu spor yapsam olur mu

ilk birkaç gün ağrıyacaktır ama sonra ki günler ağrın olmaz

Pandemi den sonra (yaklaşık 7-8 ay sonra) 2-3 hafta futbol oynadım ve bacaklarım aşırı ağrıyor hamlanmış mıyım ? tekrar dün arkadaşımla şut çekişmeye çıktık bacağımı kaldıramıyorum 15-20 dk sonra bacaklarım açılıyor ve oynuyabiliyorum.Eve geldiğim de tekrar aşırı ağrı oluyor nasıl geçiricem bunu spor yapsam olur mu

aynı şeyi yaşıyorum yataktan kalkmak bile imkansızlaşıyor bazen

normal hamlanmışsındır

Isınma ve soğuma hareketleri yapıyor musun?

yine sen iyisin ben oynanamıştım şuanda klozetim kapağına bile oturamıyorum ağrıdan

hayır ama bundan sonra yapacağım.(ilk oynamaya başladığımda ***** gibi ısınmadan direk topa vurarak başladım)
Belli oldu neden olduğu ısınma ve soğumayı sakın atlama çok kötü olursun ertesi gün

Belli oldu neden olduğu ısınma ve soğumayı sakın atlama çok kötü olursun ertesi gün
merdivenden seke seke iniyorum baldırlarım ağrıyor diye o derece kötüleşti neyse bundan sonra ısınacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,926
Üyeler
186,814
Son üye
efe1212
Geri