GIGABYTE B450M S2H İçin Öneriler?

TheSpook

80+
Reaksiyon skoru
13
GIGABYTE B450M S2H 3200MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX Anakartına takılabilecek en yüksek işlemci ve ekran kartları hangileri acaba ?

Ne kadar bütçen var

En yüksek dersen biz burada arşa çıkarabiliriz sıkalayı sonuçta am 4 soket pcı ex 3.0 pcı yolu

yurt dışında arkadaşım getiricek virüs belasından kurtulduğumuz zaman inşallah yani bütçe hakkında net bişey söyleyemem ama bu anakart mevcut bende şuan ve bu anakartın üstüne üst segment diyebiliceğimiz şekilde bi ekran kartı ve işlemci önerisi almak isterim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En yüksek dersen biz burada arşa çıkarabiliriz sıkalayı sonuçta am 4 soket pcı ex 3.0 pcı yolu
kısa süre içerinde 3500x bir işlemci gelecek elime sanırım sadece ekran kartı önerisi alsam kafi ama anakartımın çalıştırabileceği yüksek düzey işlemcileri de öğrenmek isterim tabi

yurt dışında arkadaşım getiricek virüs belasından kurtulduğumuz zaman inşallah yani bütçe hakkında net bişey söyleyemem ama bu anakart mevcut bende şuan ve bu anakartın üstüne üst segment diyebiliceğimiz şekilde bi ekran kartı ve işlemci önerisi almak isterim
3700x ve 2080 yada 2080s 2070s olabilir

Dostum o anakart destekliyo 3800x'i de. Ekran kartınıda 2080 de seçersin o kadar bütçe varsa da o anakartı alma orta segment çünkü. O yüzden bütçen önemli.

teşekkür ederim sağolun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum o anakart destekliyo 3800x'i de. Ekran kartınıda 2080 de seçersin o kadar bütçe varsa da o anakartı alma orta segment çünkü. O yüzden bütçen önemli.
elimde olan anakrt bu olduğu için öneri almak istedim teşekkür ederim çok sağolun

orta segment anakart ama rtx2060 hazır sistemlerde hep bunu kullanıyorlar ve kolay kolay kötüleyen yok kullananlar arasında. resmi sitesinde Ryzen 9 3950X bile destekliyor diye gözüküyor yeni üretimlerde kendiliğinden bios update geliyor kutusunda da yazıyor. bütçen yoksa alına bilir ürünlerden.

Geri