4gb ram Hangi Windows

JustPlayer004

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
511
4gb ramli eski bi laptobum var sizce hangi windowsu kurmalıyım laptobumun driver kısmında win 10driverleri yok ona göre söyleyin
pc özellikleri
intel pentium b960 2.20ghz
4gb ram 1333mhz 320gb hdd
intel hd graphics

Sdd yoksa w10 kurma benim pc de ssd var hemen hemen seninki gibi w10 kullanıyorum. Ama sen ssd siz geçme.

Sdd yoksa w10 kurma benim PC de ssd var hemen hemen seninki gibi w10 kullanıyorum. Ama sen ssd siz geçme.
normalde bende masaüstü pc varda bu laptopu film vs yada mineraft oynamak için kullanmak istiom biyere gidince fln peki sence ssd alamamda rami 8gb yaparsam bi etkisi olurmu

normalde bende masaüstü PC varda bu laptopu film vs yada mineraft oynamak için kullanmak istiom biyere gidince fln peki sence ssd alamamda rami 8gb yaparsam bi etkisi olurmu
Ya çok çok bi artı olmaz fps bakımından vs. Ama drop yiyorsan azalır geçer. Acayip hızlanır sadece ssd alsan bile.

peki bişe eklemeden ne kurayım sence driver desteğide yok ztn win 10a
Ya driver sıkıntı değil benimkininde w10 driveri yok 7 driveri kullanıyorum. Her neyse bence zaten sadece film falan izleyeceğim için masraf olmasın w7 yükle.

4gb ramli eski bi laptobum var sizce hangi windowsu kurmalıyım laptobumun driver kısmında win 10driverleri yok ona göre söyleyin
PC özellikleri
4gb ram 1333mhz 320gb HDD
intel hd graphics
7 rahat olur bende 2-3 tık daha iyi ama win10 kastırıyor win7 veya 8.1 iyi olur ama tercihim 7

PC özellikleri
4gb ram 1333mhz 320gb HDD
intel hd graphics
Windows olması şart mı? Bir Linux dağıtımı kurmak daha iyi olacaktır.
İlla Windows olsun diyor Windows 8.1 olabilir.

linux bilmiyorumki knk hiç kullanmadım karışık gelir bana o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şuan win 8.1yüklü aslında ama ne bilem hala seri değil yavaş hala

4 GB Ram var ise tartışmasız Win 7.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,022
Üyeler
188,689
Son üye
sercem
Geri