İNCE HESAP VE PC HOCASININ REZİLLİĞİ !

Yav adam msi ekran kartı istemiş adama ne göndermişler düpe düz dolandırıcılık şerefsizlik bu yaptıkları.Msi neresi xfx neresi vay anasına hiç beklemezdim incehesaptan.
ellerinde stok yoksa farklı marka aynı model ekran kartı gönderilir ve dolandırıcılığa girmiyor.

ellerinde stok yoksa farklı marka aynı model ekran kartı gönderilir ve dolandırıcılığa girmiyor.
Öyle bi dünya yok dayı xfx ile msi aynı kalitemi kafasına göre göndersin adam msi ekran kartına para ödüyor saçma sapan bi markaya değil

Öyle bi dünya yok dayı xfx ile msi aynı kalitemi kafasına göre göndersin adam msi ekran kartına para ödüyor saçma sapan bi markaya değil
peki siz daha önce xfx ekran kartı kullandınızmı zamanının eniyi kartlarını üretmişlerdir ve türkiye pazarından çekildiler ve şimdi tekrardan türkiye pazarına girdiler

Sahtekarlığa girer kardeşim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki siz daha önce xfx ekran kartı kullandınızmı zamanının eniyi kartlarını üretmişlerdir ve türkiye pazarından çekildiler ve şimdi tekrardan türkiye pazarına girdiler
Ne alakası var. Ben MSI istemişim sen niye zorla xfx gönderiyorsun ?

Ben senden 10 TL'ye kent markasının şekerini satın aldım sen bana zorla Arap markası veriyorsun ? Sıkıntı yokmu burda ?

Adam videoda diyor ki
"ben MSI istemiştim XFX takmışlar, MSI istemiştim farklı marka gönderdiler 1. mağduriyetim bu"
yani adamın gelen üründe rızası yok.

benim pc hocası kanalına karşı bir ön yargım var nedeni ise yaptıkları pc kötü bile olsa sırf satılması için reklam yapmaları falan hoş değil

Forumlarından bir beklentim yok fakat burada esas sorumlu İncehesap.
Böyle bir rezilliğe bulaşacaklarını düşünmemiştim bile.

Adam videoda diyor ki
"ben MSI istemiştim XFX takmışlar, MSI istemiştim farklı marka gönderdiler 1. mağduriyetim bu"
yani adamın gelen üründe rızası yok.
o zamanda iade sürecini başlatabilir adamlar sonuçta zorla satmıyor ürün sıkıntılı ise sorumluluk kargo firması ve incehesaptadır mesafeli satış sözleşmesibde yazmaktadır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

😂 Kanka sen bu kafayla gidersen zor işin valla 😂
niye peki sen şekerle şekeri kpıştıracağına mkarnayla kapıştırıyorsun

Geri