RX 580 VS 1650 S HANGİSİ

Ben sorun yaşadım mesela.
Post automatically merged:

Senin sıcaklıklar ne oldu ?
Şuanlık iyi 160w ta bile en yüksek kasa camı açıkta 72 kapalıyken 77 görüyor benchmarktada 80 ni hiç görmedi termal macun yaradı gibi

Şuanlık iyi 160w ta bile en yüksek kasa camı açıkta 72 kapalıyken 77 görüyor benchmarktada 80 ni hiç görmedi termal macun yaradı gibi

160W ne la ? sana yaptığım UV değerlerinde kullan 120W falan görüyor kart.

160W ne la ? sana yaptığım UV değerlerinde kullan 120W falan görüyor kart.
Bende bilmiyorum ama rahat 140 filan geçiyor 80 nide hiç görmedi 3-4 saat açık kalmasına rağmen oyun en fazla 72 filan görüyor uv li crash yemese kullanırım ama çoğunlukla crash veriyor ama deniyecem

Bende bilmiyorum ama rahat 140 filan geçiyor 80 nide hiç görmedi 3-4 saat açık kalmasına rağmen oyun en fazla 72 filan görüyor uv li crash yemese kullanırım ama çoğunlukla crash veriyor ama deniyecem

Kolay değil zaten, bazen bir ayar yapıcaksın 1 hafta sonra crash vericek veya yeni bir oyun yüklediğinde onda crash vericek, zametli biraz ama değer :D.

Kolay değil zaten, bazen bir ayar yapıcaksın 1 hafta sonra crash vericek veya yeni bir oyun yüklediğinde onda crash vericek, zametli biraz ama değer :D.
Doğru baya zahmetli iş ayarlıyana kadar kafa kalmıyor ama şuanlık uv siz değerler şöyle dün ss almıştım.Very high veya ultradaydı ayarlar

Ekler

• Tom Clancy's Rainbow Six® Siege2020-10-5-22-56-47.jpg
    Tom Clancy's Rainbow Six® Siege2020-10-5-22-56-47.jpg
    551.7 KB · Hit: 26
Geri