(Bakın lütfen)2500 TL altında PC önerisi

TRHasan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,907
Orjinal siteler olursa sevinirim İncehesap itopya gibi sitelerden istiyorum hepsi burada trendyol gibi siteleri istemiyorum çünkü dolandırılma ihtimali var.
normalde modart pc alıcaktım ama babamın maddi durumu kötü olunca vazgeçtim.
bütçeyi arttıramam daha hazır bile değil .
r7 240, gt 1030lu sistemler toplayabilirsiniz, aklında ekran kartı olmayanlar için söyledim
apu istemem çünkü ekran kartı daha güçlü
max 2.5k

hocam çok zor

2.el bakman lazım. Ya da APU. O fiyata sıfır ancak GT1030 filan olur. Değmez yani.

O fiyata çok zor biraz uğraşıp 2. elden güzel bir bilgisayar alabilirsiniz. Artık parçaları kısa kısa eğer anlıyorsanız toplayabilirsiniz.

Orjinal siteler olursa sevinirim İncehesap itopya gibi sitelerden istiyorum hepsi burada trendyol gibi siteleri istemiyorum çünkü dolandırılma ihtimali var.
normalde modart PC alıcaktım ama babamın maddi durumu kötü olunca vazgeçtim.
r7 240, gt 1030lu sistemler toplayabilirsiniz, aklında ekran kartı olmayanlar için söyledim
max 2.5k
bu bütçeye düzgün sıfır pc toplamak bile gereksiz üstüne itopyadan falan istiyorsunuz.bence 2.ellere bakın.

Hem sıfır hem de itopya gibi pahalı siteden istiyorsun. İMKANSIZ

2.5K ile ikinci elden en azından rx470 sistem dizilebilir gibi. @ByEfe04 müsait olunca yardım edebilir diye düşünüyorum. Bu bütçeyle 0 alacağın sistemden sana hayır gelmez.

normalde modart PC alıcaktım ama babamın maddi durumu kötü olunca vazgeçtim.
max 2.5k
Güzel kardeşim mod art pc 6000 lira senin dediğin fiyat 2500 lira arada ciddi fiyat farkı var yani bence beklemelisin gerekirse 1-2 ay daha güzel bir sistem alırsın babanın işleri yolunda gittiği zaman.

benim gb ram pcden iyi olur yinede
Senin şuanki bilgisayarından iyi olması sistemin iyi olduğu anlamına gelmez. 0 olarak çok zor o fiyata. hele hele itopya incehesap aşırı zor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,422
Üyeler
192,716
Son üye
Stoper
Geri