Öneri Beyler Telefon alacağım

sansars

80+
Reaksiyon skoru
41
Beyler telefon alacağım ailem vodafone tutturmuş taksitli taksitli olanlarda full android Fakat ben İos istiyorum 2. el iphone 7 mi yoksa şu bağlantıdaki telefonlarmı?
birazcık hızlı cevaplarsanız sevinirim:(

Beyler telefon alacağım ailem vodafone tutturmuş taksitli taksitli olanlarda full android Fakat ben İos istiyorum 2. el iphone 7 mi yoksa şu bağlantıdaki telefonlarmı?
Bütçe Ne Kadar ?

Hocam vodafone dan almayın alabiliyorsanız taksit için bile değmez hem pahalıya geliyor hemde telefonun içine yerleştirdikleri bir kod sayesinde zıt pıt önünüze paket değiştirme hakkında bir bildirim çıkıyor ve iptal ile tamam tuşunun yerini değiştiriyolar olur olmadık yerde aylık 60-70 liralık bir pakete geçerseniz şaşırmayın

Beni öldürseler 4000 TL'ye Iphone 7 almam, üstüne üstlük 2. el.
Sıfır fiyatıyla Iphone 7'yi parçalayacak bir sürü telefon var.
Çok haklı arkadaş sırf adı var diye Iphone almak mantıksız

Hocam vodafone dan almayın alabiliyorsanız taksit için bile değmez hem pahalıya geliyor hemde telefonun içine yerleştirdikleri bir kod sayesinde zıt pıt önünüze paket değiştirme hakkında bir bildirim çıkıyor ve iptal ile tamam tuşunun yerini değiştiriyolar olur olmadık yerde aylık 60-70 liralık bir pakete geçerseniz şaşırmayın
Çok haklı, aynı fikirdeyim. Bu tüm oparatörler için geçerli...

Çok haklı, aynı fikirdeyim. Bu tüm oparatörler için geçerli...
6 yıl boyunca vodafone dan alınan bir telefonu kullandım 1200 lira için her ay babama paket fazlası ücret yazıldı ve karşıma 20-30 kez çıkan bu uyarı sayesinde yanlışlıkla paket değiştiren tanıdıklarım çevremde çok fazla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,665
Üyeler
198,173
Son üye
umutyavyz
Geri