durduk yere mavi ekran

Reaksiyon skoru
10
bilgisayarımda son zamanlarda mavi ekran oluyor google chrome giriyorum bilgisayarım kasmaya başlıyor ve mavi ekran verip- kişisel bilgisayarınız bir sorunlar karşılaştı ve bu işlemden sonra yeniden başlatılması gerek diyor- format attım yine oluyor

Minidump Dosyalarını Paylaşın

bilgisayarımda son zamanlarda mavi ekran oluyor google chrome giriyorum bilgisayarım kasmaya başlıyor ve mavi ekran verip- kişisel bilgisayarınız bir sorunlar karşılaştı ve bu işlemden sonra yeniden başlatılması gerek diyor- format attım yine oluyor
Minidump dosyanı paylaş lütfen.

aynısı başıma geldi ramleri ve ram slotunu temizleyin.

Mavi ekran ve Windows un yavaş açılmasına bunu yazman her şey ramle alakalımı? Yazik kafana
asıl senin kafana yazık ben bi çözüm söyledim ve 2 yıldır abdullah abiyi takip ediyorum pc ile alakalı çok şey biliyorum. en azından bi çözüm söyledim sen çözüm bile yazmamışşın anca gelip ukalalık ediyorsun.

asıl senin kafana yazık ben bi çözüm söyledim ve 2 yıldır abdullah abiyi takip ediyorum PC ile alakalı çok şey biliyorum. en azından bi çözüm söyledim sen çözüm bile yazmamışşın anca gelip ukalalık ediyorsun.
Terk et burayı. Çok bilmiş...

aynısı başıma geldi ramleri ve ram slotunu temizleyin.
10 larca hatanın tek çözümü o mu daha minidump bile atmadan yanlış yönlendirme insanları senin sorunun çözüldü diye herkesin sorunu cözülmez belki driver hatası belki ekran kartı hatası belki ssd hatası

asıl senin kafana yazık ben bi çözüm söyledim ve 2 yıldır abdullah abiyi takip ediyorum PC ile alakalı çok şey biliyorum. en azından bi çözüm söyledim sen çözüm bile yazmamışşın anca gelip ukalalık ediyorsun.
Komiksin güldürdün Abdullah abiyi takip etmen seni PC ile ilgili bilgili yapmaz ve çözüm söyledim diyosun hadi Windows un yavaş açılmasına ramleri sil bendede oluyordu demeni anlarım fakat mavi ekran hatasinada ayni seyi yazman ve herşeyi rame bağlaman belki gpu dan dolayı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,882
Üyeler
190,281
Son üye
omarvin
Geri