- En İyi Cevap
- 11
- Reaksiyon skoru
- 25,884
Beyler dün 52 kaydedilmem vardı her saat başı 1 tane düşüyor 44 kaydedilme kaldı nedeni nedir?
Bazıları Kendini Akıllı Sanıyorlar Hocam.Beyler dün 52 kaydedilmem vardı her saat başı 1 tane düşüyor 44 kaydedilme kaldı nedeni nedir?
O silenleri tek tek bulup öpmek istiyorum.Bazıları Kendini Akıllı Sanıyorlar Hocam.
Ben Sadece Öpmeyecem Hocam.O silenleri tek tek bulup öpmek istiyorum.
Silerek ne gibi bir amaca ulaşırsın ki?Ben Sadece Öpmeyecem Hocam.
Geçen kampanyada 62 kaydedilmem vardi para 1 hafta geç yatti 48 e düştü ve 100 yerine 85 lira yatti bu sefer işi sağlama aldik 86 kaydedilme yaptimBeyler dün 52 kaydedilmem vardı her saat başı 1 tane düşüyor 44 kaydedilme kaldı nedeni nedir?
Zevk aliyorlar herhalde bilmemkiSilerek ne gibi bir amaca ulaşırsın ki?
50 kaydedilme altı kupon vermiyorlar.Kampaya bitti. Az veya çok ödüllerinizi almışssınızdır. Silinse ne olur?
Bir sonraki kampanyada geçmiş kampanyanını kaydedilmelerinin geçerli olacağını sanmam.
Yukarida başıma geleni okursan ne olduğunu anlarsin ödüller kimisine geç ulaşiyorKampaya bitti. Az veya çok ödüllerinizi almışssınızdır. Silinse ne olur?
Bir sonraki kampanyada geçmiş kampanyanını kaydedilmelerinin geçerli olacağını sanmam.
Ben Sadece Öpmeyecem Hocam.
Silerek ne gibi bir amaca ulaşırsın ki?
Geçen kampanyada 62 kaydedilmem vardi para 1 hafta geç yatti 48 e düştü ve 100 yerine 85 lira yatti bu sefer işi sağlama aldik 86 kaydedilme yaptim![]()
Bisiklete hız sayacı alacağımHocam ne alacaksınız buldunuz mu bir şeyler?