Çözüldü✓ Bilgisayar gücü alıyor ama açılmıyor

Ayrıca arıza tespit ne ya?
400 TL te bizde arabayı komple arıza tespit yapıyorlar bilgisayarla.

Dükkan diye en fazla 120-130 TL almalı tespit için. Millet kafayı sıyırmış resmen.
Ben arkadaşlarıma bilgisayarını bedaya düzeltiyorum veya formatlıyorum. Yeni moda mı olmuş arıza tespit?

Ayrıca arıza tespit ne ya?
400 TL te bizde arabayı komple arıza tespit yapıyorlar bilgisayarla.

Dükkan diye en fazla 120-130 TL almalı tespit için. Millet kafayı sıyırmış resmen.
Ben arkadaşlarıma bilgisayarını bedaya düzeltiyorum veya formatlıyorum. Yeni moda mı olmuş arıza tespit?
Çıkar hocam başka bir şey değil 400 veriyorsun birde yeni sıfır psu al diyor işte

Adama söyle yaaa kardeşim sorun güç kaynağında değilse beni uğraştırıp güç kaynağı aldırma. Birşeyler ters gitmişse ve düzeltmişsen söyle.
Bana öyle geldi hocam sizin yorumdan sonra çünkü 2 aydır kullanıyorum saatlerce yük altında kalıyor bi farklı işte sorun çıkmadan önceki gece direksiyon seti kullandım o kadar vpn kurmuştum ama o alakasız yani güç almamasıyla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana öyle geldi hocam sizin yorumdan sonra çünkü 2 aydır kullanıyorum saatlerce yük altında kalıyor bi farklı işte sorun çıkmadan önceki gece direksiyon seti kullandım o kadar vpn kurmuştum ama o alakasız yani güç almamasıyla
Beni ikilemde bırakan başka 500w psu ile sadece 24 pin ve cpu pin kablolarını takıp çalıştırdım onda da bi ışıklar yanı yine aynı kapandı

Beni ikilemde bırakan başka 500w psu ile sadece 24 pin ve cpu pin kablolarını takıp çalıştırdım onda da bi ışıklar yanı yine aynı kapandı
Sonu ne olacak merak ediyorum, yazarsın okuruz. :D

Sonu ne olacak merak ediyorum, yazarsın okuruz. :D
Haber ederim hocam teşekkürler tekrardan bikaç saate gidip başka psu ile sorunsuz çalıştığını görürsem sorun psu dan mış derim ve yenisini internetten alırım

Dostlar şimdi pc ciye verdim psu sorun dedi 400 arıza tespit alacak üstüne 600w hiper marka takayım toplam 2000 ver dedi şimdi 2000e msi var enermax falan var ne diyorsunuz hiper hakkında güzel yorumlar duymadım ya da markaya bilmiyorum

@Senoly @yusuf7878 @TouchMeSenpai @shankar1 @Che_
Olum PC niye götürdün ben sana psu sorunu demiştim zaten

Enermax al geç

İlk mesajınız dikkatimi çekti prize taktım yazmışsınız PC’de işiniz bitince fişini çekip açacağınız zaman geri mi takıyorsunuz?

PSU kesinse sorun o psu'yu da alma. Hiper kötüdür.
Öyle yapacağım hocam teşekkürler

İlk mesajınız dikkatimi çekti prize taktım yazmışsınız PC’de işiniz bitince fişini çekip açacağınız zaman geri mi takıyorsunuz?
Evet öyle yapıyorum hocam yaklaşık 6 senedir falan pc kullanmaya başladığımdan beri

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Geri