Yardım BetaPlus kullanılmış ürün göndermiş olabilir mi ?

Betaplus, Gaming.gen.tr nin pazaryerlerindeki adı. Bu şikayetleri çok duymaya başladık.
Gaming gen tr üzerinden aldığım hiç bir üründe böyle bir şey yaşamadım ama Betaplus bu konuda nam salmaya başladı.
İade et uğraşma
bu yeni bir durum değil. 2020 yılında gaming gen ilk kurulduğunda da aynı sorun vardı. gaming genin daha mağazası vs yoktu betaplus ile depo adresleri aynıydı. ordan çözmüştük olayı. ben bilgisayar alırken kuşku ettim müşteri hizmetlerini aradım bizim o şirketle bir alakamız yok ayrıldık tarzında bir şey söylediler ama aradan geçen 5 yılın ardından hala aynı sorunlar yaşanıyorsa yalan söylemişler demek ki.

bu yeni bir durum değil. 2020 yılında gaming gen ilk kurulduğunda da aynı sorun vardı. gaming genin daha mağazası vs yoktu betaplus ile depo adresleri aynıydı. ordan çözmüştük olayı. ben bilgisayar alırken kuşku ettim müşteri hizmetlerini aradım bizim o şirketle bir alakamız yok ayrıldık tarzında bir şey söylediler ama aradan geçen 5 yılın ardından hala aynı sorunlar yaşanıyorsa yalan söylemişler demek ki.
Sadece gaming gen tr de satılan ürünlerin pazar yerlerinde betaplus ismiyle satılması zaten yalan söylediklerini gösteriyor. :)
Örneğin Mchose Kulaklıkları, Thermalright TL-M12QR serisi fanları gibi

iade kargo kodu oluşturdum yarın vereceğim sonuca bakalım ne olacak inşallah hemen para iade yapar veya değişim yaparlar yoksa uğraştırırlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

önce iade etmem dedim sonra kendi kendime bu kadar para verdik neden ikinci el kullanayım dedimki

Gaming’i aradiginizda Betaplus ile ilgili asla yardimci olmuyorlar. Pazaryerlerindeki taleplerinize gec ve ilgisiz donusler yapiliyor. Daha once Lenovo laptop aldim, ici acilmisti diye iade etmeye calistim cok ugrastirdilar. 3 ay sonra THH asamasinda ancak iade edebildim. Bilginiz olsun

Insallah en kisa surede sorununuz cozulur hocam
direkt iade et zaten aracıyla almışsın iade sebebini de düzgünce yazıp fotoğrafla yükle başka satıcıdan al
Dostlarım ürünümü çarşamba günü vermiştim iade için kargoya. Bugün ellerine ulaşmış inceledikleri gibi direk para iadesi yaptılar. Bankaya düşer birkaç güne ve en güzeli 500 tl alt limitsiz kupon verdiler baya hoşuma gitti bu durum bankayada bonusum yatmış şuan -1500 düşüyor direk . Şimdi gidip superlight 2 almazmıyım ben NFŞSMSİMSS

Ekler

• 1000057797.webp
    1000057797.webp
    66.9 KB · Hit: 20
Geri