Millenicom vs Turk telekom

Turk Telekom mu ? Millenicom mu ?

• Turk Telekom

Oylar: 7 24.1%
  • Millenicom

Oylar: 22 75.9%

• Oy kullanan toplam üye
    29

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
5,333
Söz son kez açıyorum bu konuyu
Paketleri bunlardır ben birazda pc alırsam yayıncılık işine girmek istiyorum upload 6 mbps gayet yeterli gibi ve 9 mbps daha fazla ama yine aradayım çünkü hala kaç upload alabileceğimi bilmiyorum tşk vodafone
insanlar kullandıklarını öneriyor iyi diyor ama babamda bi an önce geçelim diyor çünkü cidden kardeşimle aynı anda derse giremiyoruz ve o sabah 8 akşam 5 e kadar aralıksız derste hani iyi olsun kafasındayım

Ekler

• lk Ay Bizden Kampanyası _ Kampanyalar _ Bireysel _ Evde İnternet _ Türk Telekom - Opera 9.10.2...png
    lk Ay Bizden Kampanyası _ Kampanyalar _ Bireysel _ Evde İnternet _ Türk Telekom - Opera 9.10.2...png
    23.7 KB · Hit: 108
  • lk Ay Bizden Kampanyası _ Kampanyalar _ Bireysel _ Evde İnternet _ Türk Telekom - Opera 9.10.2...png
    lk Ay Bizden Kampanyası _ Kampanyalar _ Bireysel _ Evde İnternet _ Türk Telekom - Opera 9.10.2...png
    46 KB · Hit: 97
Paketleri bunlardır ben birazda PC alırsam yayıncılık işine girmek istiyorum upload 6 mbps gayet yeterli gibi ve 9 mbps daha fazla ama yine aradayım çünkü hala kaç upload alabileceğimi bilmiyorum tşk vodafone
insanlar kullandıklarını öneriyor iyi diyor ama babamda bi an önce geçelim diyor çünkü cidden kardeşimle aynı anda derse giremiyoruz ve o sabah 8 akşam 5 e kadar aralıksız derste hani iyi olsun kafasındayım
ikisi arasındaki tek fark hız ve fiyat. upload desen aynı zaten. ikisinde de 6mbps'e kadar alacaksın. ama işte hem hizmeti iyi olsun hem de fazla sorun yaşamak istemiyorsan bence türk telekoma geç. eğer başka bir sağlayıcıdan geçeceksen buna bak:

Paketleri bunlardır ben birazda PC alırsam yayıncılık işine girmek istiyorum upload 6 mbps gayet yeterli gibi ve 9 mbps daha fazla ama yine aradayım çünkü hala kaç upload alabileceğimi bilmiyorum tşk vodafone
türk telekom senin için daha iyi olacaktır hem altyapı konusunda hemde müşteri hizmetleri konusunda bana kalırsa türktelekom en ideali

hocam vodafonedan geçeceğim 9 download fazla gibi geliyor ben 1 aldığımdan böyle tıklayınca hemen indirecek gibime geliyor

Türk telekom.
Her ne kadar sıkıntılı olsada yıllardır kullanıyorum.

İkisi arasında Millenicom tercih edin derim. Fakat TürkNet kullanmayı da düşünürseniz, 100Mbps download 10Mbps upload 95₺ ödüyorum.

ne yazdığını tam anlamadım ama türksattan geçtim taşındığımız yerde altyapısı yoktu.
35mbps paketini kullanıyorum 4mb indirme yapabiliyorum
35 lik pakette 4 mb indirme çok az bi arayın derim
müşteri hizmetlerini hiç aradınız mı dedim millenicom a geçtkten sonra
yani satış sonrası destek gibi

35 lik pakette 4 mb indirme çok az bi arayın derim
müşteri hizmetlerini hiç aradınız mı dedim millenicom a geçtkten sonra
yani satış sonrası destek gibi
35mbps pakette 4mb indirme iyi zaten o kadar vermesi gerekir. Bi sıkıntı yaşamadığım için müşteri hizmetlerini aramadım.

35mbps pakette 4mb indirme iyi zaten o kadar vermesi gerekir. Bi sıkıntı yaşamadığım için müşteri hizmetlerini aramadım.
ha pardon ben download sandım 35 mblik pakette 4 upload iyi teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkisi arasında Millenicom tercih edin derim. Fakat TürkNet kullanmayı da düşünürseniz, 100Mbps download 10Mbps upload 95₺ ödüyorum.
hocam maksimum 37 mb download alabiliyorum ve 3 upoad az gibi geldi birde turknet sıkıntılı bunu yakın arkadaşımda yaşadı eşit değiller

ha pardon ben download sandım 35 mblik pakette 4 upload iyi teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam maksimum 37 mb download alabiliyorum ve 3 upoad az gibi geldi birde turknet sıkıntılı bunu yakın arkadaşımda yaşadı eşit değiller
35mbps = yaklaşık 3.5mb indirme
6mbps upload alıyorum

Geri