türknet yada milleniconm geç diğerleri kazık ve verdikleri internet türnkent ve mıllenıcomdan yavasSöz son kez açıyorum bu konuyu
Paketleri bunlardır ben birazda PC alırsam yayıncılık işine girmek istiyorum upload 6 mbps gayet yeterli gibi ve 9 mbps daha fazla ama yine aradayım çünkü hala kaç upload alabileceğimi bilmiyorum tşk vodafone
insanlar kullandıklarını öneriyor iyi diyor ama babamda bi an önce geçelim diyor çünkü cidden kardeşimle aynı anda derse giremiyoruz ve o sabah 8 akşam 5 e kadar aralıksız derste hani iyi olsun kafasındayım
link varsa atabilir misinturk telekomun o fıyata 35indirme 5 5.5 yukleme veren paketı var onu kullanıyorum 24ıcın fazla bıraz ıcınde baska seyler olabılır tıvıbu fln dıkkatlı bak bence
turk telekomun hizmetini beğendiğimden yazdım turknet o hizmetin 10 da birini vermiyor bu nedenle yazdımtürknet yada milleniconm geç diğerleri kazık ve verdikleri internet türnkent ve mıllenıcomdan yavas
link varsa atabilir misin
Mesaj otomatik birleştirildi:
turk telekomun hizmetini beğendiğimden yazdım turknet o hizmetin 10 da birini vermiyor bu nedenle yazdım
internet baglatırken telefonda tekrar ede ede konus sana ek ucret kıtlemesınler bu hızı aldıgını kontrol et sonra alt yapıdna dolayı turk telekoma kufur yagdırma burda altyapı yoksa her markanın ınternetını kotu alırsın aralarında sadece musterı hızmetı ve fıyatı degısır dıkkatlı ol yanıEvde İnternet Paketleri, Kampanyaları ve Fiyatları | Türk Telekom
Evde internetin keyfini Türk Telekom ile yaşayın! Hızlı ve güvenilir ev interneti seçenekleriyle tanışın. Hemen başvurun ve bağlantınızı güçlendirin!bireysel.turktelekom.com.tr
bır kere saga kaydır 95tl olanı goreceksın benım kı bu galıba
turk telekom altyapısı var 37 maks alabileceğim download teşekkür ederim öneri için zatenAlıntıyı görüntüleEvde İnternet Paketleri, Kampanyaları ve Fiyatları | Türk Telekom
Evde internetin keyfini Türk Telekom ile yaşayın! Hızlı ve güvenilir ev interneti seçenekleriyle tanışın. Hemen başvurun ve bağlantınızı güçlendirin!bireysel.turktelekom.com.tr
bır kere saga kaydır 95tl olanı goreceksın benım kı bu galıba
internet baglatırken telefonda tekrar ede ede konus sana ek ucret kıtlemesınler bu hızı aldıgını kontrol et sonra alt yapıdna dolayı turk telekoma kufur yagdırma burda altyapı yoksa her markanın ınternetını kotu alırsın aralarında sadece musterı hızmetı ve fıyatı degısır dıkkatlı ol yanı
Ben niye göremiyorum onu ya bende 24 download 95 lira cikiyorturk telekom altyapısı var 37 maks alabileceğim download teşekkür ederim öneri için zaten
@alpolojix ne diyorsun bu kampanyaya
Evde İnternet Paketleri, Kampanyaları ve Fiyatları | Türk Telekom
aga sağa kaydır ordaBen niye göremiyorum onu ya bende 24 download 95 lira cikiyor
aga sağa kaydır orda
bu daha iyiymiş bak.turk telekom altyapısı var 37 maks alabileceğim download teşekkür ederim öneri için zaten
@alpolojix ne diyorsun bu kampanyaya
Evde İnternet Paketleri, Kampanyaları ve Fiyatları | Türk Telekom
Kampanya koşullarinda farkli şeyler var ama bu normal kullanici için değil herhaldebu daha iyiymiş bak.
bireysel yeni müşterilerimiz 24 ay taahhüt vererek yararlanabilir. demişler. bireysel.Kampanya koşullarinda farkli şeyler var ama bu normal kullanici için değil herhalde
bence millenicoma geçhocam vodafonedan geçeceğim 9 download fazla gibi geliyor ben 1 aldığımdan böyle tıklayınca hemen indirecek gibime geliyor