Neler Yeni

Millenicom vs Turk telekom

Turk Telekom mu ? Millenicom mu ?

• Turk Telekom

Oylar: 7 24.1%
  • Millenicom

Oylar: 22 75.9%

• Oy kullanan toplam üye
    29

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
35 lik pakette 4 mb indirme çok az bi arayın derim
müşteri hizmetlerini hiç aradınız mı dedim millenicom a geçtkten sonra
yani satış sonrası destek gibi
35lik pakette 4 çok iyi mbps ile mb aynı şeyler değidir!

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak

RecepİvedikFanTR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Recep İvedik
doğru dediniz de millenicomdan daha iyidir müşteri hizmetleri cevap vermese bile bayisinden işlem yapmak mümkün yani kötünün iyisi

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
o zaman türknet öneririm
millenicom da da yok ama turknet cidden seçmiyeceğim deneyimleyeni gördüm cidden o müşteri hizmetleri ne ya insan kendini keser ve 3 upload düşük geliyor bana tabi sayı olarak kendim 0.6 aldığımdan 6 olursa daha iyi olur yayın accam bne

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
milenicom zaten türktelekom altyapısı kullanıyor çoğu yerde ama müşteri hizmetleri tartışılır gerçi bende milletin yorumuna bakarak söylüyorum ama kendim türktelekom kullanyorum lanet olsun onlara 64mbps vdsl altyapı olduğu halde 16mbqs adls verdiler 4 sene önce o zamanlar bilgi sahibi değildim bize hep altyapınız yok deniyordu geçen yıl araştrdım ki 64mbqs altyapı varmış fakat hala 5-6 ay tahattütüm var değiştiremiyorum değiştirmeye kalktığımda 1150tl kitliyorlar

RecepİvedikFanTR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Recep İvedik
millenicom da da yok ama turknet cidden seçmiyeceğim deneyimleyeni gördüm cidden o müşteri hizmetleri ne ya insan kendini keser ve 3 upload düşük geliyor bana tabi sayı olarak kendim 0.6 aldığımdan 6 olursa daha iyi olur yayın accam bne
kendin bilirsin ama altyapında varsa tt seçmelisin bence

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
milenicom zaten türktelekom altyapısı kullanıyor çoğu yerde ama müşteri hizmetleri tartışılır gerçi bende milletin yorumuna bakarak söylüyorum ama kendim türktelekom kullanyorum lanet olsun onlara 64mbps vdsl altyapı olduğu halde 16mbqs adls verdiler 4 sene önce o zamanlar bilgi sahibi değildim bize hep altyapınız yok deniyordu geçen yıl araştrdım ki 64mbqs altyapı varmış fakat hala 5-6 ay tahattütüm var değiştiremiyorum değiştirmeye kalktığımda 1150tl kitliyorlar
hocam banada vodafone kitliyor nalet gelsin kaç upload alabilirim diye soruyorum müşteri hizmetleri açmıyor bayiye gidiyorum müşteri hizmetlerini arayın orda arıyorum açmıyor

Top Bottom