Neler Yeni

Millenicom vs Turk telekom

Turk Telekom mu ? Millenicom mu ?

• Turk Telekom

Oylar: 7 24.1%
  • Millenicom

Oylar: 22 75.9%

• Oy kullanan toplam üye
    29

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
hee ya bu göçmenlereymiş. mültecilere falan özel bişeymiş. @OdinSonThoR knk sen mülteci misin
knk baktım soy ağacına görebildiğim sonuna kadar aynı köyden 1 tane farklı var onuda kaçırmışlar başka köye atalarım nesillerdir ankarada ben istanbuldayım göçmenlik sayılıyor mu bu yoksa suriye ye gidip tekrar gelmem mi gerek

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
knk baktım soy ağacına görebildiğim sonuna kadar aynı köyden 1 tane farklı var onuda kaçırmışlar başka köye atalarım nesillerdir ankarada ben istanbuldayım göçmenlik sayılıyor mu bu yoksa suriye ye gidip tekrar gelmem mi gerek
aga boşver 5tl fark var zaten

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Millenicoma geç sorun olduğunda çıkarsın Ama Taahhüt telekom ay pardon Türk telekomda 2 yıl taahhüt var.

TwinCharger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
451
İsim
YUSUF CAN
Twitter
peonwork
Söz son kez açıyorum bu konuyu
Paketleri bunlardır ben birazda PC alırsam yayıncılık işine girmek istiyorum upload 6 mbps gayet yeterli gibi ve 9 mbps daha fazla ama yine aradayım çünkü hala kaç upload alabileceğimi bilmiyorum tşk vodafone
insanlar kullandıklarını öneriyor iyi diyor ama babamda bi an önce geçelim diyor çünkü cidden kardeşimle aynı anda derse giremiyoruz ve o sabah 8 akşam 5 e kadar aralıksız derste hani iyi olsun kafasındayım
sayısal verilerden çok, kullancıı deneyimine ihtiyacınız var. 10 yıllık türk telekom kullanıcısı olarak (öncesinde ttnet) türk telekom öneririm. Belki hızları biraz düşük fiyatı biraz yüksek ama müşteri hizmetleri açısından ve alt yapı açısından çok iyi.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
bence millenicoma geç
aga millenicom istiyorum da bilemiyorum müşteri hizmetlerini fln turk telekomda 2 dk yürüyüp sövebileceğim insanlar var yapmazlarsa babam beni kırbaçlar kardeşim haftada 5 gün sabah 8 akşam 5 cuarteside 1 ile 3 arası dersi var kapımı sert kapatamıyorum öyle düşün o kadar önemli ders anlaması 1 ders kaçırırsa ben bile hayal etmek istemiyoum

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
sayısal verilerden çok, kullancıı deneyimine ihtiyacınız var. 10 yıllık türk telekom kullanıcısı olarak (öncesinde ttnet) türk telekom öneririm. Belki hızları biraz düşük fiyatı biraz yüksek ama müşteri hizmetleri açısından ve alt yapı açısından çok iyi.
Bende o deneyime göre önermem işte :D

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
Türk Telekomun Müşteri Hizmetleri İyimi Sence ? :)
kuzenimden örnek vereyim gece 2 csgo da ping çıktı aradı bir sonraki akşam 9 upload 24 download paketinin tamamını aldı bunu görmesem inanmazdım

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
aga millenicom istiyorum da bilemiyorum müşteri hizmetlerini fln turk telekomda 2 dk yürüyüp sövebileceğim insanlar var yapmazlarsa babam beni kırbaçlar kardeşim haftada 5 gün sabah 8 akşam 5 cuarteside 1 ile 3 arası dersi var kapımı sert kapatamıyorum öyle düşün o kadar önemli ders anlaması 1 ders kaçırırsa ben bile hayal etmek istemiyoum
Milleni al taahhüt yok sıkıntı çıkarsa direkt iptal edebilirsin. Ama TT için aynısı geçerli olmayabilir. Ben 6 yıldır TT kullanıyorum. 6 yılın 5.5 yılında 16' lık pakette 8 hız kullanmışısz. Buna rağmen çıkamadık. Şuan ise turknete geçiyorum. 63.75 lira vericem 35 alıcam. Şuan 12 alıyorum 81.75

TwinCharger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
451
İsim
YUSUF CAN
Twitter
peonwork
Bende o deneyime göre önermem işte :D
herkesin beyanı farklı olabilir hocam :D tüm sağlayıcıları deneyimlediğim için bunu rahatlıkla söyleyebiliyorum. 10 yılın da hatrı yok değil

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
agalar benim 4 down 0.60 upload aldığımıda unutmayım çok yüksek hızlardan bahsediyorsunuz yanımda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,545
Üyeler
166,562
Son üye
LpTF
Top Bottom