UchihaSasuke
80+
- Reaksiyon skoru
- 79
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sildim yaptım virüs yok dedi şimdi bekleyeyim mi mavi ekran vericek mi diyeChrome yi sil hocam sonra tekrar tarama yaptır
Sildim yaptım virüs yok dedi şimdi bekleyeyim mi mavi ekran vericek mi diyeChrome yi sil hocam sonra tekrar tarama yaptır
Kral bluetooth dan sa nasıl anlıycaz çünkü ben kablosuz oyun kolu için kullanıyorum onu
- Aygıt yöneticisinden Bluetooth aygıtının sürüsünü kaldırın.
- Bluetooth ses aygıtlarını çıkarın sistemden.
- BİOS bu rehbere bakarak güncelleyin.
![]()
X570-A PRO | Motherboard | MSI Global
Best AMD AM4 X570 ATX motherboard, lightning PCIe 4.0, two lightning M.2, Frozr heatsink, USB 3.2 Gen 2, Mystic Light, M.2 heatsink, excellent overclocking, MSI PROwww.msi.com
- Sabit diskde hata vermiş güç kablosun ve sata kablosun kontrol edin. Ayrıca HD Tune üzerinden error scan yapın. Birde CrystalDiskİnfo ile sabit disk sağlığınıza bakın.
- Ayrıca overclock yaptıysan geri çek.
- MalwareBytes ile virüs taraması yap ne olur ne olmaz diye. Sabit disk arızalı diyor belki virüs girmiştir ondan böyle hata vermiş olabilir.
Sen bluetooth sürücünü kaldır kral sonra onu güncelleriz kaldır bak bi mavi ekran alacakmısın. Dediklerimin hepsini yap sonuçları paylaş.Kral bluetooth dan sa nasıl anlıycaz çünkü ben kablosuz oyun kolu için kullanıyorum onu
Tamamdır kral birde ben yeni güncelledim biosu 1 hafta anca oldu bir daha güncellememe gerek var mı ,ve ben dediğin kablonun yerini bilmiyorum(güç kablosu değil diğeri)Sen bluetooth sürücünü kaldır kral sonra onu güncelleriz kaldır bak bi mavi ekran alacakmısın. Dediklerimin hepsini yap sonuçları paylaş.
Taramayı yaparken mavi ekran verdiSen bluetooth sürücünü kaldır kral sonra onu güncelleriz kaldır bak bi mavi ekran alacakmısın. Dediklerimin hepsini yap sonuçları paylaş.
yeni aldığın mavi ekran hatasının dmp dosyasını paylaş kral. Bak ( Yeni) aldığın mavi ekranın dmp dosyalarını zaten tarihi yazar.Tamamdır kral birde ben yeni güncelledim biosu 1 hafta anca oldu bir daha güncellememe gerek var mı ,ve ben dediğin kablonun yerini bilmiyorum(güç kablosu değil diğeri)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Taramayı yaparken mavi ekran verdi![]()
Tamam atıcam ama şunları söyleyeyim bluetooth aygıtını ve sürücüsünü kaldırdım virüs taraması yaptım son yaptığımda virüs yoktu eror scan yaparken mavi ekran verdi ama sağlığına bakabildim diğer uygulmadanyeni aldığın mavi ekran hatasının dmp dosyasını paylaş kral. Bak ( Yeni) aldığın mavi ekranın dmp dosyalarını zaten tarihi yazar.
Hangi diskine error scan yaparken mavi ekran aldın?Tamam atıcam ama şunları söyleyeyim bluetooth aygıtını ve sürücüsünü kaldırdım virüs taraması yaptım son yaptığımda virüs yoktu eror scan yaparken mavi ekran verdi ama sağlığına bakabildim diğer uygulmadan
Ssd'ye yaparken ama sorun saki harddiskteHangi diskine error scan yaparken mavi ekran aldın?
Sorularımla sıktıysam seni kusura bakma.
Testi yaparken hangi disk zorlandıysa sorun ondadır kral. SSD bir güç sata kablosunu kontrol et ayrıca SSD marka modelinide söyle bizlere HDD marka modelini söyle.Ssd'ye yaparken ama sorun saki harddiskte
Hayır abi o ne demek sen kusura bakma asıl ben sizi uğraştırıyorum.
ssd bu hocam https://www.n11.com/urun/western-di...OGnUzCf0jOSkDX_q333mBKuPjcVBqQihoCLRgQAvD_BwETesti yaparken hangi disk zorlandıysa sorun ondadır kral. SSD bir güç sata kablosunu kontrol et ayrıca SSD marka modelinide söyle bizlere HDD marka modelini söyle.
Minidumpları attım: http://www.mediafire.com/folder/lw1rvq4tjf0ir/MinidumpTesti yaparken hangi disk zorlandıysa sorun ondadır kral. SSD bir güç sata kablosunu kontrol et ayrıca SSD marka modelinide söyle bizlere HDD marka modelini söyle.
Diğer donanımları da yazayım mı abi