RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,931
Turkneti ve telekomu arayınca 1 dakka içinde şifre ve kullanıcı adı geldi ama bu modemi nasıl kurcam
Ben o sayfada yanlış yazmisim o sayfaya bir daha nasi gelicem modeme reset attım olmadı
aga ne ara aldın yahu.Turkneti ve telekomu arayınca 1 dakka içinde şifre ve kullanıcı adı geldi ama bu modemi nasıl kurcam
Ttneti aradık oldu ama modem kurulumu yanlış yaptim bidaha da kuramıyorumaga ne ara aldın yahu.
modem arayüzüne girip fabrika ayarlarına döndür dedin miTtneti aradık oldu ama modem kurulumu yanlış yaptim bidaha da kuramıyorum
Şimdi kurdum turknetten yazıyorum sana ama hız testi yapılmıyor sunucuya bağlanmıyor.modem arayüzüne girip fabrika ayarlarına döndür dedin mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aga şimdi benim dcde yayınım var. sen bi arayüzden fabrika ayarlarına döndür de. sonra tekrar kurulum yap. ama yayının bi arasında mobilden foruma girip bakarım.
Oyunlara da girmiyor sadece forumda geziyorum şuanSiteden çıkın tekrar deneyin sunucuya bağlanmama gibi bir saçmalık olmamalı.
Steam e de girmiyor değil mi? Hata veriyor mu yani?Oyunlara da girmiyor sadece forumda geziyorum şuan
Evet.Steam e de girmiyor değil mi? Hata veriyor mu yani?
300' e internetten aldımModemi kaça aldın?
Banada lazımda TürkNet zaten modem veriyormuş?