Rehber Korsan nedir, neden Korsana karşıyız?

Korsan kullanan biriydim 2 hafta öncesine kadar. Bilgisayarımı yükselttiğim için pahalı oyunları deneme şansım oldu. Fakat korsanların çıkardığı sorunlar yüzünden orijinal almaya karar verdim. Pahalı diyebilirsiniz ama oyunları alacak bir çok platform var. İndirim kovalayabilirsiniz. Ben Epic Games'in verdiği ücretsiz oyunları bitirmeye bile yetişemiyorum. Bir oyun steamde pahalı olabilir. Bu gün %10 indirim varsa bir başka gün %40 ya da %75 gibi bir indirim olabiliyor. Para yok diyen de gitsin çalışıp kazansın. Bu dünyada kimse çalışmadan yaşamını sürdüremez. İş yok diyenlere de sözüm: Ellerim kız eli gibi pamuk gibiydi inşatta çalışarak nasır tutturdum. Arayana iş çok. İş beğenene iş yok.

Gamepass kullansın diyorum
20 TL lik oyun alsın diyorum
Epic games in verdiği yeni nesil beleş oyunları oynasın diyorum
Sen neden anlamak istemiyorsun?
ya arkadaşım neyse sen anlayamıyorsun ne demek istedigimi sana samimi yaklaşmaya çalışıyorum anlamıyorsun.senden hiçbişey olmaz.

ya arkadaşım neyse sen anlayamıyorsun ne demek istedigimi sana samimi yaklaşmaya çalışıyorum anlamıyorsun.senden hiçbişey olmaz.
Sana da şimdi ağır bir şekilde söveceğim bence toz ol buradan.

Allah ım sen bana sabır ver ya, la git la git git.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben zaten sakinim, adam gitsin diye öyle dedim.
Dostum git demek yerine konuyu takipten çık ve cevap verme. Başkalarının öfkesini kontrol edemezsin ama kendininkini edebilirsin. Kendine hakim ol.

Seviyesi iyice düşen tartışma devam ederse baya uyarı alacak kişi var, uyarımı yapıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,169,650
Üyeler
185,782
Son üye
chipparacıabi
Geri