Çevremdekilerin marka önyargısı

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
13,818
(Bu konuyu görseler ne olur acaba :d) Kulaklık alacaktım gördüğüm herkes Trust GXT 450 Blizz veya Tronsmart Sono öneriyor. Bende Trust olanı seçtim. Çevremdekilere söyledim sonuç:

1. 3 güne bozulur Trust ne?
2. B*k gibi.
3. Alma
4. Güzel değil

Eminim sadece markaya bakıp kötü demişlerdir. Üstelik kulaklıkları James Donkey. Birisi 710 birisi 712 ve dünyanın 8. harikası diyorlar. Ne düşünüyorsunuz?

(Bu konuyu görseler ne olur acaba :d) Kulaklık alacaktım gördüğüm herkes Trust GXT 450 Blizz veya Tronsmart Sono öneriyor. Bende Trust olanı seçtim. Çevremdekilere söyledim sonuç:

2. B*k gibi.
3. Alma
4. Güzel değil

Eminim sadece markaya bakıp kötü demişlerdir. Üstelik kulaklıkları James Donkey. Birisi 710 birisi 712 ve dünyanın 8. harikası diyorlar. Ne düşünüyorsunuz?
bende de bazı markalarda ön yargım var 3 tane kulaklık aldım üçündede kablo da temassızlıktan çöp oldu ama ucuz güzel ekipmanlar olabiliyor 50 liralık frisby mouse almıştım 2 yıl kullandım

Arkadaşım rampage en iyi marka diyor.

bende de bazı markalarda ön yargım var 3 tane kulaklık aldım üçündede kablo da temassızlıktan çöp oldu ama ucuz güzel ekipmanlar olabiliyor 50 liralık frisby mouse almıştım 2 yıl kullandım
Bende de Microsoft mouse var. Tabi ozaman hediyeydi kullandım. Ama aklıma takıldı Microsoft mouse mu olur la diye. 2 yıl kullandım, 50 kere düşürdüm, 4 yıl tozlu raflara kaldırıldı, 6 ay yine kullandım hala taş gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşım rampage en iyi marka diyor.
Olabilir :d

2. B*k gibi.
3. Alma
4. Güzel değil

bende de 710 var

değil dünyanın 8. harikası1

çorumun bile 8. harikası etmez

agbartmasın altı üstü kulaklık yaw

Ben mesela Rampage'ın SN-R3 kulaklığını kullanmıştım. Daha da bu markadan almam mesela. Biliyorum önyargı ama almam.
Şuan GP Medusa kullanıyorum (dip ses problemi var). Bir daha asla GP Kulaklık almam.
Gerekirse 2 ay kötü kulaklık kullanıp para biriktireceğim, Gerek Corsair, Steelseries alacağım.
Şuan sistem aldığım için param yok olsa 1 dakika kullanmam bunu :).

2. B*k gibi.
3. Alma
4. Güzel değil

Everest Rampage Gamepower Frisby psular gibi işte C4 takısı geldi yanlarina adı cıktı 9 a inmez 8 e

bende de 710 var

değil dünyanın 8. harikası1

çorumun bile 8. harikası etmez

agbartmasın altı üstü kulaklık yaw
Bende laptop hoparlörü var bass dışında 10 takar :d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Everest Rampage Gamepower Frisby psular gibi işte C4 takısı geldi yanlarina adı cıktı 9 a inmez 8 e
GamePower mığ

Beynindeki zeka seviyesi geride olan varlıklar bunlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,798
Üyeler
187,732
Son üye
Karakuzuu
Geri