Msı Mag Forge 100m Hakkında

ibobaran6333

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
432
Arkdaşlar kasa hakkında yorumlara bakıyodum biri ekran kartı hakkında şöyle bişey yazmıs tam olaarak ne demek?
Çok tarz duruyor kasa göründüğü kadar küçük değil Fakat kablo gizleyiciyleri yok ve de ekran kartını takınca söktüğünüz yerler tak çıkar değil

Arkdaşlar kasa hakkında yorumlara bakıyodum biri ekran kartı hakkında şöyle bişey yazmıs tam olaarak ne demek?
Çok tarz duruyor kasa göründüğü kadar küçük değil Fakat kablo gizleyiciyleri yok ve de ekran kartını takınca söktüğünüz yerler tak çıkar değil
ekran kartının arka tarafına gelen demir bracketleri söktükten sonra tekrar takamıyorsunuz vidalı değil demek istemiş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

işaretli alandan behsediliyor.

Ekler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    110 KB · Hit: 78
yani çıkardıktan sonra bi daha takamam mı ya da takmak için ne yapmalıyım
onlar sanıyorum kırılıp çıkan cinsten tekrar takılabilir olmaları için vidalı olmaları gerekiyor.

takamazsınız maalesef

e ben ekran kartını geri takamicaksam ne anlamı var

e ben ekran kartını geri takamicaksam ne anlamı var
siz tamamen yanlış anlamışsınız; ekran kartını takabilirsiniz sadece montaj yaparken kasanın arkasındaki demirleri söktükten sonra o demirleri tekrar takmazsınız.

Evet Ekran kartı yuvaları kır at türünden. Ama bu bir satın alma krıteri değil neden derseniz Aliexpress'te bu slot kapakları 1 dolar falan.

siz tamamen yanlış anlamışsınız; ekran kartını takabilirsiniz sadece montaj yaparken kasanın arkasındaki demirleri söktükten sonra o demirleri tekrar takmazsınız.
tmm çok saol :D ben baya yanlış anlamısım teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,205
Üyeler
197,398
Son üye
furkan_bey321
Geri