Yakup.
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
- Reaksiyon skoru
- 6,750
Yüz yüze görüşerek alamaz misiniz1750TL GeT ile.
Yüz yüze görüşerek alamaz misiniz1750TL GeT ile.
Pahalı ve oc olmuyo. AMD kart alırsam Asus almam2.el rx580 rog al hem aşırı derece performans farkı yaşamazsın hemde ışıklı mışıklı olur.
Kağıthanedeyim en fazla 10km uzağa gidebilriim.Yüz yüze görüşerek alamaz misiniz
Bu arada temiz 1070 de kalmamış agam 1650 de bir tık fazla geldi bana kutu fatura var mıAlacağım kart 1650 max bütçem 1750 GeT ilanı ise
neden iyi ekran kartından kötüye geciyoz aga rx 590 dah güççlü diye biliyorumRX 590 Nitro+' dan ROG Strix 1060 6GB' A geçmeyi düşünüyorum. Amacım görüntü. En az kayıpsa 1060 kartında oluyor. Basabildiğim kadar MHz basıcam karta. TDP değeri az zaten. Sizce değer mi?
Kutu fatura var sadece.Bu arada temiz 1070 de kalmamış agam 1650 de bir tık fazla geldi bana kutu fatura var mı
Her şey güç değilneden iyi ekran kartından kötüye geciyoz aga rx 590 dah güççlü diye biliyorum
O zaman ben olsam almam ya fiyatı çok geldi garantide yok o zaman bunu al. 1070 de sıfır gibi duruyo heeeKutu fatura var sadece.
Her şey güç değil
Bana çok uzak gidemem ki oraya kadar. Güvenebilsem parayı atardım adama da..Elden gidip alabilirsen bunu alabilirsin kutu faturada sorarsın güzel ama yok gibi geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O zaman ben olsam almam ya fiyatı çok geldi garantide yok o zaman bunu al. 1070 de sıfır gibi duruyo heee
Ah be aslında max bütçen 1750 idi 50 tl ye gidersen taksile bir yere kadar sonra inip yürürsün çok aşırı uzak değilse yada otobüs ile gidebilirsin kart gerçekten temiz duruyor . Ve 1750 tlBana çok uzak gidemem ki oraya kadar. Güvenebilsem parayı atardım adama da..
O zaman para bermeden değer.RX 590 Nitro+' dan ROG Strix 1060 6GB' A geçmeyi düşünüyorum. Amacım görüntü. En az kayıpsa 1060 kartında oluyor. Basabildiğim kadar MHz basıcam karta. TDP değeri az zaten. Sizce değer mi?
Gidiş geliş 50km kaç yazar? Toplam 50Ah be aslında max bütçen 1750 idi 50 TL ye gidersen taksile bir yere kadar sonra inip yürürsün çok aşırı uzak değilse yada otobüs ile gidebilirsin kart gerçekten temiz duruyor . Ve 1750 TL
Bilmem ama konu açıp sorabilirsin 100 tutarmı ki acaba hiç fikrim de yok . 100 den fazla tutmaz bence yada otobüs gidiyorsa onla gidersin.Gidiş geliş 50km kaç yazar? Toplam 50
Bir siteden hesapladım ama gerçekmi bilmiyorum 160 tl ne aga ya adamdan rica et gelebilir misin diye yoksa iş yaş gibi .Gidiş geliş 50km kaç yazar? Toplam 50