sevgilisi olan insanlar lütfen okuyunuz

Onları Yapıyoz da Kimileri de Sevginizi Kullanıyor. Yani Boş İş.
Cömert olunca kullanıp atıyorlar kaba sert olunca bu sefer bu kötü bu şiddete meyili manyak filan diyorlar kimse yanımızda olmuyor bu nasıl iş la

Feministlerin gereksiz israf insanlar olduğunu şurada 1001 türlü şekilde yazarım acayip boş insanlar

11-meriçlerden sevgilinizi uzak tutmaya çalışın sonra görürsünüz sonucunu
Birileri Yunus'un yerini izliyormuş iyi bari yalnız değilmişim :D
Ben olabildiğince düzgün tutmaya çalışırım o maddeleri zaten yapıyorum, aslında yapıyorum değil yapardım (sevgilim hiç olmadı).

sözde havalı bulduğunuz özendiğiniz bulunmak istediğiniz arkadaş ortamları leş gibi yerler adam gibi muhabbet edemezler sohbetleri sarmaz ıq ları düşüktür kendi kendinize mutlu olmayı öğrenin spor yapın belli bi sınırınız olsun ortalıkta dolaşan başı boş gibi biri değilde sınırları olan hedefleri olan sadece sizi seven size değer veren kişilerle arkadaş olun 10 yıllık en yakın çocukluk arkadaşım beni sattı şuan 2 yabancı gibiyiz

Sağol meriç bey çok lazımdı insanlarla nasıl konuşacağımı bilmiyordum öğrenmiş oldum hakkın ödenmez. Bu kadar meriç olmayın arkadaş.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kaldı ki ömründe sevgilisi dahi olmamış birinin boş tavsiyeleri olarak görülebilir bir konu?

KaDıNlAR DoĞuşTaN Köle OLaRak DüNyAYa GeLdİLER ÇoCuKLaRI oluNCa çOcUKları OnLARIN sÜTleErİNi sÖmÜRüyo KADIN DEĞİL BAYAN!!! :D ya şu feministler ne diyeyim bilemiyorum gerçekten en nefret ettiğim topluluk diyebilirim. Bu arada @Maryo sen şey misin m guard ? neden kadınları bu kadar koruyorsun anlamıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,156
Üyeler
192,901
Son üye
Mali41
Geri