worsteiner
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Testi dediğiniz ayarlarda tekrarladım 81 derece hocam bu sefer de...Tamam şimdi 0.200V yaptığınız ayarı +0.1500V yapın ve tekrar test yapın.
Testi dediğiniz ayarlarda tekrarladım 81 derece hocam bu sefer de...Tamam şimdi 0.200V yaptığınız ayarı +0.1500V yapın ve tekrar test yapın.
Sharkoon RGB flow. Arka planda çalışan programların etkisi olabilir mi? Orijinal Windows kullanmadan ötürü. Çünkü dediğim gibi boostluyor sürekli cpb açık gibiKasanız nedir?
Sharkoon RGB flow. Arka planda çalışan programların etkisi olabilir mi? Orijinal Windows kullanmadan ötürü. Çünkü dediğim gibi boostluyor sürekli cpb açık gibi
boşta mı yoksa testte miTesti dediğiniz ayarlarda tekrarladım 81 derece hocam bu sefer de...
boşta mı yoksa testte mi
Yan kapak testi yaparken açıktı maalesef.Yan kapağı çıkar, sıcaklıklara öyle bak.
Testte 81 dereceyi gördü. Ama boşta da cpb kapalı olmasına rağmen boostluyor.boşta mı yoksa testte mi
Testte 81 dereceyi gördü. Ama boşta da cpb kapalı olmasına rağmen boostluyor.
boşta 81 derece olan işlemciler gördük hocam. olmaz demeyinBoşta 81 olmaz, testte tabi ki.
boşta 81 derece olan işlemciler gördük hocam. olmaz demeyin
eğer soğutucu yerine oturmazsa olurOlur ama Prism, 1.25V ile boşta 81 derece olmaz.
eğer soğutucu yerine oturmazsa olur
Cinebench hocam. Macun dandik bir macun muhtemelen.GHz sabitledik diye öyle.
O yaptığımız ayarı 0.1000V yapıp tekrar dene.
Soğutucu veya macunda bir sıkıntı olabilir, 1.25V'da Prism ile 81 derece olmaması lazım, hangi stress testi?