ASUS VP249QGR VS AOC 24G2U YARDIM

İkisi de tamamen aynı monitör ve kaliteye sahip aradaki tek fark AOC pivot özelliğe sahip her yere dönebiliyor, dik bile kullanabiliyorsunuz. Bu özellik için daha fazla para verip vermemek size kalmış.

Bütçen varsa AOC al brom. Pivot özelliği falan da var

İkisi de tamamen aynı monitör ve kaliteye sahip aradaki tek fark AOC pivot özelliğe sahip her yere dönebiliyor, dik bile kullanabiliyorsunuz. Bu özellik için daha fazla para verip vermemek size kalmış.
Asus'ta G-sync var ama Erkan kartım 2060

Bence Aoc alın. Ayrıca fresync monitörleri gsync olarak kullanabiliyorsunuz diye biliyorum DA youtube kanalında video vardı bununla alakalı.

DP kablosuyla 144 Hz alabiliyomuyuz
HDMI 2.0 ile de 144 hz alabilirsin fakat G-Sync çalıştıramazsın, Nvidia ekran kartın varsa ve FreeSync bir monitörde G-Sync kullanmak istiyorsan DP kablosu şart. Pivot için 300 TL daha fazla vermek sana kalmış. Ben oyuncu olduğum ve monitörü dik kullanmayacağım için Asus aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kafanda soru kalmasın G-Sync ile alakalı ss aldım atayım, çalışıyor sıkıntı yok.

Ekler

• G-Sync.webp
    G-Sync.webp
    46.3 KB · Hit: 90
HDMI 2.0 ile de 144 hz alabilirsin fakat G-Sync çalıştıramazsın, Nvidia ekran kartın varsa ve FreeSync bir monitörde G-Sync kullanmak istiyorsan DP kablosu şart. Pivot için 300 TL daha fazla vermek sana kalmış. Ben oyuncu olduğum ve monitörü dik kullanmayacağım için Asus aldım.

Kafanda soru kalmasın G-Sync ile alakalı ss aldım atayım, çalışıyor sıkıntı yok.
Bende oyuncuyum ama boyum uzun AOC alicam

Son düzenleme:
Hiçbir şey anlamadım.

Hiçbir şey anlamadım.
Adxgsgxgzgsg pardon knk oto duzeltme acik kalmış benim biraz uzun onun için pivot almak daha mantıklı

Adxgsgxgzgsg pardon knk oto duzeltme acik kalmış benim biraz uzun onun için pivot almak daha mantıklı
Yani aoc alicam

Asus diğer ürününe göre renk kalitesi çok daha iyi asus daha iyi bir tercih olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,441
Üyeler
189,839
Son üye
mrtsndkc
Geri