RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 50,064
Resim nerdeGPU-Z'de böyle bir şey fark ettim bana normal gelmedi sizce normal mi? RX 470-RX 570 sahibi olanlar Power Limit'e bakabilir mi?
Resim nerdeGPU-Z'de böyle bir şey fark ettim bana normal gelmedi sizce normal mi? RX 470-RX 570 sahibi olanlar Power Limit'e bakabilir mi?
Şu an karta işlem yapmak istemiyorum. Değeri düşebilir.Geçmiş konularınızda Mining kartlar hakkında bilgilendirme yapan kişi sizdiniz diye hatırlıyorum ama demek ki yanlış hatırlıyorum.
Ekran kartının tam modelini yazar mısınız?
ROG Strix OC edition gibi
YükledimResim nerde
sonradan oynandığını düşünüyorsanŞu an karta işlem yapmak istemiyorum. Değeri düşebilir.
ASUS MİNİNG RX 470 Mining
Mecbur BİOS yazıcam. Yinede hemen BİOS'a girmek istemiyorum. RX 470 - RX 570 sahibi olanlar bir bakarsa değerlere sevinirim.Board power limit niye öyle ya. BIOS atılmış karta belli
GDDDR5 Samsung için değil mi? Bu arada Mining yani tek DVİ çıkışlı kartlara daha önce hiç BİOS yazmadım uyumlu olduğuna emin siniz değil mi?sonradan oynandığını düşünüyorsan
bunu flashla
Mecbur BİOS yazıcam. Yinede hemen BİOS'a girmek istemiyorum. RX 470 - RX 570 sahibi olanlar bir bakarsa değerlere sevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
GDDDR5 Samsung için değil mi? Bu arada Mining yani tek DVİ çıkışlı kartlara daha önce hiç BİOS yazmadım uyumlu olduğuna emin siniz değil mi?
Benim VRAM'ler Samsung bu ROM'da Elipida için kart brick olabilir.Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Değerlere bakın tıpa tıp aynıysa değişim yoktur ama değilse BIOS değişmiş olabilir attığım linkteki dosyayı flashlayın.
Emin misiniz Samsung olduğundan?Benim VRAM'ler Samsung bu ROM'da Elipida için kart brick olabilir.
Eminim hocam Samsung BİOS bulmak biraz zor olacak gibi duruyor.Emin misiniz Samsung olduğundan?
Başka Asus RX470 Mining BIOS'u techpowerup'da yok.
Eminim hocam Samsung BİOS bulmak biraz zor olacak gibi duruyor.
Kart azcık ısındığı anda direk donuyor Chipset ile alakalı gibi gözükmüyor. Donanımsal alana girmeden önce bana yazılımsal olarak yapılıcak tavsiye var mı?