Zorunlu olsa yani kullanıcı seçemese daha mantıklı ve işlevsel olmazmıydı?Çünkü konuyu açan kişinin konuyu "soru" olarak seçmesi lazım.
Zorunlu olsa yani kullanıcı seçemese daha mantıklı ve işlevsel olmazmıydı?Çünkü konuyu açan kişinin konuyu "soru" olarak seçmesi lazım.
Ya soru sormuyorsaZorunlu olsa yani kullanıcı seçemese daha mantıklı ve işlevsel olmazmıydı?
(!) koymak şart.Şaka nedir bilir misin?
Bu şakaları sizin gibilere yapmamalıydım. Anlamadınız.Sorunlu musun?
Doğru, haklısınız ama yeni üye olan biri o özelliği bilemeyebilir.Ya soru sormuyorsa![]()
Peki nasıl mesajların gösterildiği gibi çözümler de gösterilecek mi? Örneğin 20 tane en iyi cevabım var bu tıpkı mesajlar gibi ''çözümler'' olarak gösterilecek mi? Bence reaksiyon skoru altında gösterilebilir çok boş kaldı orası.Çünkü konuyu açan kişinin konuyu "soru" olarak seçmesi lazım.
Onu koyunca da bir anlamı kalmıyor. Neyse, burası diğer Platformlar gibi şaka dolu insanlarla dolu değilmiş.(!) koymak şart.![]()
Peki nasıl mesajların gösterildiği gibi çözümler de gösterilecek mi? Örneğin 20 tane en iyi cevabım var bu tıpkı mesajlar gibi ''çözümler'' olarak gösterilecek mi? Bence reaksiyon skoru altında gösterilebilir çok boş kaldı orası.![]()
Bilmem sen bilir misin? Ben de şaka yapmıştım oysa ki tühŞaka nedir bilir misin?
Aaa teşekkür ederim.
Ahh malum forum bana nasıl 9 yıl ban atarsın?Onu koyunca da bir anlamı kalmıyor. Neyse, burası diğer Platformlar gibi şaka dolu insanlarla dolu değilmiş.
Barış Yalçın ve sen galiba ultra troll ve espiritüel insanlarsınız ve biz bunu anlayamadık hadi bu adam konu sahibi de anlayamadı ben dışardan objektif bakan biri olarak anlayamadım ya ona yanıyorum eyvah halimizeBu şakaları sizin gibilere yapmamalıydım. Anlamadınız.
Mobilde göremedim ben.