monitör varMonitör dahil mi?
Monitör dahilmi reisşunu yazmayı unutmuşum makine mühendisliği okuyorum ve yazılımla uğraşıyorum. Pc bu konularda da iyi ve hızlı olmalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
monitörüm var
Monitör var kardeşimMonitör dahilmi reis
öncelikle kendimi tanıtayım üniversite 1. sınıfım bir e spor takımı seçmelerinde birinci oldum. Ama bir sorun var oda bilgisayarım. Cs yi 60 fps açıyor ve bu yeterli değil. Pc önerirseniz sevinirim.
bütçem 5000-5500 max 6000 olur.
kardeşim ona bütçem yetişmez daha kulaklıkda alıcamknk direk bu sistemi yapıştır ssdyi değiştir ama![]()
Teknobiyotik P2 AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, RTX2060 6GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik
<iframe width="870" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/MGu5n6LHssk" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>www.teknobiyotik.com
Kanka min 144 hz monitör olması lazım bunu bil fps oyunu ise 240 alman lazım.Monitör var kardeşim
Hocam bu 11KBu sistemi öneririm ama SSD yi degistirmeni öneririm![]()
Teknobiyotik P1 Version 2020 - AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz, RX560 4GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Eski konu.Hocam bu 11K
monitör dahilse 6 kya dizerimöncelikle kendimi tanıtayım üniversite 1. sınıfım bir e spor takımı seçmelerinde birinci oldum. Ama bir sorun var oda bilgisayarım. Cs yi 60 fps açıyor ve bu yeterli değil. Pc önerirseniz sevinirim.
bütçem 5000-5500 max 6000 olur.