rtx 3090 itopyada stoklarda

Çok doğru bir karar olur bu arada hocam beklemenizde fayda var zaten ryzen 5000 seriside satışa çıkmadı acele etmeyin
Evet açıkçası kendim üniversite 1.sınıf öğrencisiyim kartın 16 bin lirasını kendım kazandım freelance işlerden fakat üstü için borç aldım artık işim dolayısıyla kimine abartı gelsede bana gerçekten çok lazım en üst düzey bir bilgisayar, sistemi 3-4 ay'a anca tamamlarım o zaman bir rehber yapmayı düşünüyorum.

Evet açıkçası kendim üniversite 1.sınıf öğrencisiyim kartın 16 bin lirasını kendım kazandım freelance işlerden fakat üstü için borç aldım artık işim dolayısıyla kimine abartı gelsede bana gerçekten çok lazım en üst düzey bir bilgisayar sistemi 3-4 ay'a anca tamamlarım o zaman bir rehber yapmayı düşünüyorum.
Hocam bende 15kya pc topluyorum üni 1.sınıfım aldığım burslarla kapatmayı planlıyorum nakitle alacağım az kaldı 3070 bekliyorum bende

Hocam bende 15kya PC topluyorum üni 1.sınıfım aldığım burslarla kapatmayı planlıyorum nakitle alacağım az kaldı 3070 bekliyorum bende
Hayırlı olsun şimdiden benim ailemden de desteğim var şükür gider tarafını orası ilgileniyor kendim daha çok yaptığım işe yoğunlaşabiliyorum hayat bir tecrübe bakalım. Şuan bilgisayarı toplayabilirsem hosting işine kredi çekip girmeyi düşünüyorum.

Hayırlı olsun şimdiden benim ailemden de desteğim var şükür gider tarafını orası ilgileniyor kendim daha çok yaptığım işe yoğunlaşabiliyorum hayat bir tecrübe bakalım. Şuan bilgisayarı toplayabilirsem hosting işine kredi çekip girmeyi düşünüyorum.
Şimdiden hayırlı olsun güzel düşünce hocam , açıkcası ben gaming olarak bir sistem topluyorum beni oyunlarda üzmeyecek ve uzun vadede kullanabileceğim olacak üzmez diye düşünüyorum hayırlısı olsun..

Şimdiden hayırlı olsun güzel düşünce hocam , açıkcası ben gaming olarak bir sistem topluyorum beni oyunlarda üzmeyecek ve uzun vadede kullanabileceğim olacak üzmez diye düşünüyorum hayırlısı olsun..
3070 ile 2K ultra ayar her oyun 90 fps akar gider diye düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rekabetçi oyunlar zaten garanti 144 FPS üstü verir.

O fiyatı görünce siteden çıktım direkt.

3070 ile 2K ultra ayar her oyun 90 fps akar gider diye düşünüyorum.

İşte kötü yanı ileriye dönük düşünmediğim için monitör 144hz 1080p oyunları 1080p oynayacağım ilerde 2k monitör alırım

Off stock her yer

Off stock her yer
Reis Eagle oc modeli alınır mı sence yani sanırım sende ki Gaming oc daha iyi ama Eagle üzer mi eğer öyleyse bu kadar para veriyorken Master 3090 alacağım gigabyte yine.

Olley be hep bugünü beklemiştim.

Reis Eagle oc modeli alınır mı sence yani sanırım sende ki Gaming oc daha iyi ama Eagle üzer mi eğer öyleyse bu kadar para veriyorken Master 3090 alacağım gigabyte yine.
Eagle tavsiye etmem.
olmusken gaming oc veya ideal master.
al bi rtx 3090 tabii ki😎😆

Geri