5 k'ya toplama bilgisayar alıcam amd ekran kartımk yoksa nvidia mı ?

yusuf34

80+ Silver
Reaksiyon skoru
539
nvidiamı yoksa amd ekran kartımı amd ekran kartı driver sıkıntılı demişti forumda bir kişi
nvidia almayı düşünüyorum tavsiyeniz nelerdir
hocam geriye 2.6 k gibi bir para kalıyor büyük ihtimalle işlemciniz ryzen 3 3100 olucak oda 1k geriye 1.6k kalıyor o paraya psu anakart ssd kasa alırsanız ssd 120 veya 240 gb yapmanız gerekir bence 1650 super ekran kartını tercih edin

hocam geriye 2.6 k gibi bir para kalıyor büyük ihtimalle işlemciniz ryzen 3 3100 olucak oda 1k geriye 1.6k kalıyor o paraya psu anakart ssd kasa alırsanız ssd 120 veya 240 gb yapmanız gerekir bence 1650 super ekran kartını tercih edin
kasa almayı düşünmüyotum uzay montaj kullanıvaö
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu bütçe ile 1660S bakmak ne kadar sağlıklı? Bu daha mantıklı olur.
ama aralarında çok fark varmış forumda konu varfı karşılaştırmalı

Bu bütçe ile 1660S bakmak ne kadar sağlıklı? Bu daha mantıklı olur.
bu ekran kartında ultra ayarlarda forza hırizon 4 gta 5 cs go render yapılır mı? ve photshop felan bilgisayr programcılığı için kullanıcam

nvidiamı yoksa amd ekran kartımı amd ekran kartı driver sıkıntılı demişti forumda bir kişi
nvidia almayı düşünüyorum tavsiyeniz nelerdir
AMD kart sıkıntılı diye bir şey yok aynı sorunlar nvidia'da var fakat driver olarak dersen bazı driverlerde 2 markada sorunlu bu ara bende forumda çok sorunlu nvidia kullanan gördüm marka savunmaya gerek yok 2 markadan da alınası kartlar var.

AMD çok stabil değil bazı yazılımsal hataları var.
Nvidia'da olabiliyor.

bu ekran kartında ultra ayarlarda forza hırizon 4 gta 5 cs go render yapılır mı? ve photshop felan bilgisayr programcılığı için kullanıcam
1660 s tabii ki de çok daha performanslıdır benim önerim bu dönemde nvidia almanız amd parçalarına zam getirdi f/p özelliği biraz kaçtı

AMD kart sıkıntılı diye bir şey yok aynı sorunlar nvidia'da var fakat driver olarak dersen bazı driverlerde 2 markada sorunlu bu ara bende forumda çok sorunlu nvidia kullanan gördüm marka savunmaya gerek yok 2 markadan da alınası kartlar var.

Nvidia'da olabiliyor.
Aynen zevkten AMD stabil değil diyoruz.
NVIDIA kıyasla sıkıntılı AMD kullanmasam dediğinize inanacağım...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,121
Üyeler
186,295
Son üye
Fadness
Geri