benkimim222
80+
- Reaksiyon skoru
- 63
rainbow ultra 78 derece görüyor 78 çok fazla. fanları manuel yapmam gerekirse yüzde kaça almam gerekir ve fanları yüksek devirde çevirmek ömrünü kısaltır mı?
70 derece ve altına almak daha iyi olur sorun yaşamak istemezseniz.rainbow ultra 78 derece görüyor 78 çok fazla. fanları manuel yapmam gerekirse yüzde kaça almam gerekir ve fanları yüksek devirde çevirmek ömrünü kısaltır mı?
hazır sistemde bu ekran kartı vardı kankacok hata yapmısın o ekran kartını almakla bak gigabayte ekran kartı önermem bak benim pc 10 yıllık nwidia geforce 9500gt kullanıyorum hala dayanıyor mesela ve oyunlarda 70derecenin üstüne cıkmıyor benim kuzenimdede aynı erkan kartı var cok sıkıntı yapıyor onun oyunlarda 81derece görüyor pc acılınca bostayken 55 60 derece görüyor sıkıntı bence
knkm o zmn asus ekran kartı almanı öneririm o sorunla ekran kartın yanar satamassın ama bence haberın olsunhazır sistemde bu ekran kartı vardı kanka
zaten pc ayağımın 30 cm sağında duruyor o kadar terliyorumki üstümdeki kıyafeti çıkartıp oynuyorum yazın ne yapıcam bilmiyorum. ya fanı çok çevircez ya da grafikleri biraz düşürücem yapcak bir şey yokUltra ayarlarda 78 derece normal. Sıcaklık değerlerini direk ekran kartına bağlamak yanlış olur. Kasanın hava sirkülasyonu iyi yapılırsa 10 dereceye kadar fark eder. Fanları yüksek devirde döndürmek fanların ömrünü kısaltır onun dışında sesi yüksek gelir başın şişer.
knkm o zmn asus ekran kartı almanı öneririm o sorunla ekran kartın yanar satamassın ama bence haberın olsun
evet hocam çünkü dayanılacak gibi değil terletiyor oda ısınıyor resmen70 derece ve altına almak daha iyi olur sorun yaşamak istemezseniz.
knkm o zmn asus ekran kartı almanı öneririm o sorunla ekran kartın yanar satamassın ama bence haberın olsun
Aynen yanma söz konusu olamaz ekran kartlarında koruma var görüntüyü kesiyor.80 derece sıcaklıkta hangi ekran kartı yanmış?
gördüğüm kadarıyla aynı ekran kartına sahibiz. sizi de terletmiyor mu yahuHocam madem öyle kartı servise gönderin termal macun yenilesinler benim sistemimde sorun vardı ekran kartınıda göndermiştim önceden 82 dereceyi görüyordum termal macun yenilendi şimdi 76 derece en fazla. Veya başka sorun varsa çözerler.
mecbur grafikleri biraz kıstım hocam78 derece RX serisi için fazla değil. 80' e kadar ideal diyebiliriz RX serisi için. Zaten ekran kartı 80 dereceyi geçince frekans kısmaya başlıyor hafiften.
kasanın yan kapağını açık kullanıyorum80 derece sıcaklıkta hangi ekran kartı yanmış?
Post automatically merged:
Kasanızda sıkıntı olabilir kasanın yan kapağını açıp tekrardan değerlere bakar mısınız?