Yardım Kaç watt PSU almalıyım

karedeşim direk googleden kopyalayarak gelmişşin adamın önerdiği psu tam ideal
Benim bunu yazma sebebim arkadaşın üstteki yorumuydu. TDP nin ne demek olduğunu bilmiyordu.Ne alaka ben o psu kötü mü dedim.

• Kızgın
Reaksiyonlar: cici
TDP (Thermal Desing Power), kelime karşılığı olarak ısıl tasarım gücü olarak bilinen ekran kartlarında ve işlemcilerde ısı yayma kapasitesi olarak bilinmektedir. Bir işlemcinin birim zamanda yük altında çalışırken ortaya çıkardığı ısı enerjisinin Watt türünde değerini ifade etmektedir
kardeşim direk googleden kopyalayarak gelmişşin adamın önerdiği psu tam ideal

• Beğen
500W yeter ama B450 anakart öneririm.

power-stress.webp

2600 = 1600 AF.
134.webp

bende kötü dedin demedin ideal dedim ve arkadaş gayet iyi biliyor tdpnin nedemek olduğunu
Yük altında farklı değerler çeker o daha çok parçaları çalıştırmak için yazdı. Ben de TDP nin tanımını attım tanımında yük altındaki değeri diyor. Bu seni neden bu kadar ilgilendirdi onu anlamadım.

• Kızgın
Benim bunu yazma sebebim arkadaşın üstteki yorumuydu. TDP nin ne demek olduğunu bilmiyordu.Ne alaka ben o psu kötü mü dedim.
TDP'nin ne olduğunu sen mi öğretecen krşm o attığın değerler boşta ve yükteki değerler attığım gibi.

Yük altında farklı değerler çeker o daha çok parçaları çalıştırmak için yazdı. Ben de TDP nin tanımını attım tanımında yük altındaki değeri diyor. Bu seni neden bu kadar ilgilendirdi onu anlamadım.
O dediğim senin attığın değerler ile alakalı mesela 1600 AF çalıştırmak ya da direkt boşta harcadığı güç 65W civarı yükte bu artıyor.

• Hahaha
500w 80+ güç kaynağı yeterli. Corsair VS 550 alabilirsiniz. PSU'yu kaliteli alın yoksa bütün sistemi yakabilirsiniz.

Geri