100 derece sorunu 3700x

islemcine giden voltaj gerekinden fazla buyuk bi ihtimalle onun icin olabilir voltaj degerlerin kac ben manuel ayarlarda 3600islemcimi 70dereceden 55dereceye sabitledim oyunlarda
s.png 1.3 dostum uygun mudur düşürmem gerekirse nasıl düşürebilirim

La ne olursa olsun o işlemciyi kapalı kutuya bile koysan o kadar ısınmaz.
Ya stok fan tam oturmamıştır.
Ya da voltaj değerlerinde ciddi sıkıntı vardır.
Stok fanı kontrol edin.
Ardından undervolt yapın.

Fazla ben 4.2ghz 1.1v ile kullaniyorum örnek alarak yaptigim videoyu birakım sanada yararı olur umarım
Dün buna bakarak ayarladım 15derece serinledi
Eyvallah dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Stok soğutucularda zaten macun oluyor, ekstra sizde sürdüyseniz nedeni bu olabilir belki. Wraith Prism’le çok yüksek sıcaklara ulaşanlar var, zaman zaman yetersiz olabiliyor. Ama bu kadarıda fazla.
Kalın macun sürümü yapar mı? Temizleyip daha ince tabaka halinde yenilemem gerekir mi

Eyvallah dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kalın macun sürümü yapar mı? Temizleyip daha ince tabaka halinde yenilemem gerekir mi
Evet ne az sürücecksin ne de çok fazla oda etki eder. Macunu temizleyip güzelce macun sürebilirsin macunu çok fazla yada az sürdüysen.

Fazla ben 4.2ghz 1.1v ile kullaniyorum örnek alarak yaptigim videoyu birakım sanada yararı olur umarım
Dün buna bakarak ayarladım 15derece serinledi
Anakartın ayarlarını sıfırladım. Kendigilinden 1.136ya düştü hiç bir işlem yapmadan. Boşta 50 derece olan işlemci 42ye düştü. Şimdi macunu incelticem

Anakartın ayarlarını sıfırladım. Kendigilinden 1.136ya düştü hiç bir işlem yapmadan. Boşta 50 derece olan işlemci 42ye düştü. Şimdi macunu incelticem
Kaç ghz de calisiyor bende ayrintili bi detay yaparak daha iyi sonuc elde edebilirsin macunu incelttikten sonra tekrar test et ısı degerlerine bakalim

Gerçekten o kasa mı?

Xigmatek Aquarius Plus kullanıyorum şekli bu kasa gibi ve fan dizilimin yanlış yandakiler ve alttakiler içe üfürmeli (ters bağlı) üstteki ve yan üstteki (varsa) dışa üfürmeli (düz) ekran kartım Furmark testinde 63 dereceyi geçmiyor (ROG Strix 2070) ayrıca 3080 hayırlı olsun.

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Dediklerinizi yaptım. Fanları değiştirdim. İşlemci voltajınj azalttım. Macunu incelttim. Sessiz fan modunda 65 67 bandında, expert fan modunda 58 60 derece

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Dediklerinizi yaptım. Fanları değiştirdim. İşlemci voltajınj azalttım. Macunu incelttim. Sessiz fan modunda 65 67 bandında, expert fan modunda 58 60 derece
İyi günlerde kullan maşallah mal boncuk .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,423
Üyeler
184,162
Son üye
neurtal
Geri