- Reaksiyon skoru
- 131
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Fazla ben 4.2ghz 1.1v ile kullaniyorum örnek alarak yaptigim videoyu birakım sanada yararı olur umarımAlıntıyı görüntüle 1.3 dostum uygun mudur düşürmem gerekirse nasıl düşürebilirim
Eyvallah dostumFazla ben 4.2ghz 1.1v ile kullaniyorum örnek alarak yaptigim videoyu birakım sanada yararı olur umarımDün buna bakarak ayarladım 15derece serinledi
Kalın macun sürümü yapar mı? Temizleyip daha ince tabaka halinde yenilemem gerekir miStok soğutucularda zaten macun oluyor, ekstra sizde sürdüyseniz nedeni bu olabilir belki. Wraith Prism’le çok yüksek sıcaklara ulaşanlar var, zaman zaman yetersiz olabiliyor. Ama bu kadarıda fazla.
arkadaşlar merhabalar,
fifa 21 2k ultra da oynarken işlemci 100 dereceyi geçiyor ve 5 6 dk içinde bilgisayar kendini kapatıyor. sorun darboğaz olabilir mi? sistem özellikleri imzamda yazıyor.
Evet ne az sürücecksin ne de çok fazla oda etki eder. Macunu temizleyip güzelce macun sürebilirsin macunu çok fazla yada az sürdüysen.Eyvallah dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kalın macun sürümü yapar mı? Temizleyip daha ince tabaka halinde yenilemem gerekir mi
Evet, kalın bir şekilde olursa sıkıntı çıkarır. Dediğiniz gibi deneyin.Eyvallah dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kalın macun sürümü yapar mı? Temizleyip daha ince tabaka halinde yenilemem gerekir mi
Anakartın ayarlarını sıfırladım. Kendigilinden 1.136ya düştü hiç bir işlem yapmadan. Boşta 50 derece olan işlemci 42ye düştü. Şimdi macunu incelticemFazla ben 4.2ghz 1.1v ile kullaniyorum örnek alarak yaptigim videoyu birakım sanada yararı olur umarımDün buna bakarak ayarladım 15derece serinledi
Kaç ghz de calisiyor bende ayrintili bi detay yaparak daha iyi sonuc elde edebilirsin macunu incelttikten sonra tekrar test et ısı degerlerine bakalimAnakartın ayarlarını sıfırladım. Kendigilinden 1.136ya düştü hiç bir işlem yapmadan. Boşta 50 derece olan işlemci 42ye düştü. Şimdi macunu incelticem
İyi günlerde kullan maşallah mal boncuk .Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Dediklerinizi yaptım. Fanları değiştirdim. İşlemci voltajınj azalttım. Macunu incelttim. Sessiz fan modunda 65 67 bandında, expert fan modunda 58 60 derece