rtx 3080 ile sistem toplama

mert0

80+
Reaksiyon skoru
2
msi rtx 3080 gaming x trio ile nasıl bir sistem toplayabilirim 30 bin bütçe yeterli midir üstüne çıkmam mümkün yardımcı olursanız sevinirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ekran kartı önerilerinize göre farklı bir şey de düşünebilirim

msi rtx 3080 gaming x trio ile nasıl bir sistem toplayabilirim 30 bin bütçe yeterli midir üstüne çıkmam mümkün yardımcı olursanız sevinirim

mouse falan dahil deilse gayet yeterli

değil sadece kasa için 30 bin düşündüm aklıma yatarsa bütçenin üstüne çıkabilirim ekipman da önerebilirsiniz artı olarak bütçe sıkıntı değil
bende 32 ram amd 9 3900x b550 tomahawk anakart var memnunum 3080 stok olsa onu da alacğım fiyat sorma hatırlamyrm kaça aldığımı

Bütce fazla :D Yeni işlemcileri bekle derim MSİ X570 Ace, Gskıll Trident Z Neo, Corsair 850W 80+ Gold, Kingston A2000 1TB, Corsair 465X Kasa, SilverStone PF240/360 bakabilirsin.

Bütce fazla :D Yeni işlemcileri bekle derim anakart olarak X570 Ace bakabilirsin.
ben de yeni işlemciyi beklemeyi düşünüyorum zaten 3000 serisi ekran kartlarının çıkmasını da bekledim peki işlemcileri beklediğim zaman da bütçe yeterli olur mu

ben de yeni işlemciyi beklemeyi düşünüyorum zaten 3000 serisi ekran kartlarının çıkmasını da bekledim peki işlemcileri beklediğim zaman da bütçe yeterli olur mu
Olur diye düşünüyorum tabi Türkiyedeki fiyatlarını bilmedigimiz için kesin bir şey söyleyemeyiz.

Bütce fazla :D Yeni işlemcileri bekle derim MSİ X570 Ace, Gskıll Trident Z Neo, Corsair 850W 80+ Gold, Kingston A2000 1TB, Corsair 465X Kasa, SilverStone PF240/360 bakabilirsin.

Yanlış bir şey demek istemiyorum ama biraz kafamı kurcaladı forumdaki ilk mesajı ve 30k dan bahsediyoruz trol olduğunda bayağ şüphelendim
mouse falan dahil deilse gayet yeterli

Yanlış bir şey demek istemiyorum ama biraz kafamı kurcaladı forumdaki ilk mesajı ve 30k dan bahsediyoruz trol olduğunda bayağ şüphelendim
Troll olup olmaması önemli degil ben bilmiyorum ve gerekeni yapıyorum eger troll ise onun düşünecegi bir şey.

değil sadece kasa için 30 bin düşündüm aklıma yatarsa bütçenin üstüne çıkabilirim ekipman da önerebilirsiniz artı olarak bütçe sıkıntı değil
Şöyle bir şey toplanabilir:
İşlemci olarak 5800x
Ekran kartı olarak ta RTX 3080
Sistem ekran kartsız ve işlemcisiz 12k civarı bir şey tutuyor
@Kesteko @KeremMm nasıl olmuş?

bilgisayar toplamaya karar verdim ilk başlarda 10 bin liralık bir bütçem vardı aklımda iyi kötü vardı birşeyler sonra para sıkıntısı ortadan kalkınca üst segment bir bilgisayar toplamaya karar verdim ve pek bi bilgim olmadığı için buraya sorma kararı aldım, troll değil :)

Şöyle bir şey toplanabilir:
İşlemci olarak 5800x
Ekran kartı olarak ta RTX 3080
Sistem ekran kartsız ve işlemcisiz 12k civarı bir şey tutuyor
@Kesteko @KeremMm nasıl olmuş?
Kanka adam Gaming X Trio alıcakmış anakart anlamında da MSİ Alması daha iyi olmazmı?

İşlemci: 5800X
Ekran Kartı: MSİ RTX 3080 Gaming X Trio
Anakart: MSİ X570 Ace.
Ram: GSKILL Trident Z Neo Rgb 16gb (2x8gb) 3600 Mhz Cl16.
M.2 SSD: Kingston A2000 / Samsung 970 Evo.
Sıvı Sogutucu: SilverStone PF240/360 (Alternatif olarak Corsair iCUE H100i Pro RGB XT)
PSU: Corsair 850W RM Series RM850 80+ Gold.
Kasa: Corsair 465X.

Böyle düşündüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,240
Üyeler
195,573
Son üye
Creative_001
Geri