6 PİN PSU GİRİŞİ 8 PİNLİM GİRİŞE ÇEVİRİCİ İLE OLURMU

Reaksiyon skoru
6
Herkese merhablar ufak bi sorun yaşadım alacagım ekran kartı asus rx570 strix 4gb modeli 8 pinlik girişmiş psuda 6 pinlik 460 w acaba yeni psumu alıyım yoksa çevirici ile idare etsem olurmu 1 ay flan yardımcı olursanız sevinirim
İŞLEMCİM:İ5 3330
ANAKART:H61M K
SSD:240 GB sistem bu şimdiden tesekkürler

PSU değerlerini paylaşır mısın? Çünkü o PSU bu sisteme yetmeyebilir. Eğer yeter ise dönüştürücü kullanabilirsiniz. Şuan kendim 8+6 pinlik ekran kartım ile 6 pin güç çıkışı olan PSU'mu kullanıyorum ve üstüne overclock bile yapılı. Ve sorunsuz.

dönüştürücü ile rahatlıkla kullanabilirsin ben 1 senedir kullanıyorum bi sıkıntı çıkarmadı

Herkese merhablar ufak bi sorun yaşadım alacagım ekran kartı asus rx570 strix 4gb modeli 8 pinlik girişmiş psuda 6 pinlik 460 w acaba yeni psumu alıyım yoksa çevirici ile idare etsem olurmu 1 ay flan yardımcı olursanız sevinirim
O ekran kartı uğursuz alırsan aha buraya yazıyorum psu dan başlar tüm sistemi değiştirirsin en sonda ekran kartını değiştirmeye uğraşırsın tekrar ?

PSU değerlerini paylaşır mısın? Çünkü o PSU bu sisteme yetmeyebilir. Eğer yeter ise dönüştürücü kullanabilirsiniz. Şuan kendim 8+6 pinlik ekran kartım ile 6 pin güç çıkışı olan PSU'mu kullanıyorum ve üstüne overclock bile yapılı. Ve sorunsuz.
Fotoraf paylasamiyorum fakat regular 400 w peak 460 w

Merhaba ben letgodan ;) tamircilerin yaptığı ekran kartını kandırma ne kadar sağlıklıdır bilemem ama onu söylüyim dedim belki işinize yarar diye lehim atarak soeunu çözüyor diye biliyorum

Fotoraf paylasamiyorum fakat regular 400 w peak 460 w
Büyük ihtimal ya ucu ucuna ya da karşılayamayacaktır. Sistemi bir süre idare eder ama ileride bir PSU almanız şart. Sistemi problemsiz açarsınız ama sistem yüke girince parçalar verimsizleşebilir.

Merhaba ben letgodan ;) tamircilerin yaptığı ekran kartını kandırma ne kadar sağlıklıdır bilemem ama onu söylüyim dedim belki işinize yarar diye lehim atarak soeunu çözüyor diye biliyorum
Evet tanıdım merhaba bi çaresine.bakıcaz artık tesekkürler ?

kartın orjinalliğini bozmama taraftarıyım açıkcası 2 elde satarkene sıkıntı yaratabilir sizin için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,353
Üyeler
187,498
Son üye
Sema09
Geri