6 PİN PSU GİRİŞİ 8 PİNLİM GİRİŞE ÇEVİRİCİ İLE OLURMU

Merhaba ben letgodan ;) tamircilerin yaptığı ekran kartını kandırma ne kadar sağlıklıdır bilemem ama onu söylüyim dedim belki işinize yarar diye lehim atarak soeunu çözüyor diye biliyorum
Lehim atarak çalışır fakat sadece görüntü verir. gpu ya güç bindiğinde PC kapanır yada mavi ekrana düşer.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O ekran kartı uğursuz alırsan aha buraya yazıyorum psu dan başlar tüm sistemi değiştirirsin en sonda ekran kartını değiştirmeye uğraşırsın tekrar ?
siz sıkıntı yaşadınız diye herkezin sıkıntı yaşayacağı anlamına gelmez ben mesela kullanıyorum rx570 strix modelini bi sıkıntı çıkarmadı şu ana kadar kalitesi ele alınca hissiyatı zaten tartışılmaz

Hiçbir problem olmaz dönüştürücü ile kullanmak fakat o psu o kart için sakat en az 500 watt 80 plus lazım 500 watt sertifikasız psu nun erebilecegi dengesiz güç max 450 460 watt dir.

Hiçbir problem olmaz dönüştürücü ile kullanmak fakat o psu o kart için sakat en az 500 watt 80 plus lazım 500 watt sertifikasız psu nun erebilecegi dengesiz güç max 450 460 watt dir.
Bende fazla yormak istemiyorum psu alana kadar sadece öyle takılmalık kullanabilirim oyun için degil sonradan direk 8 pin girişli psu almayı planlıyorum

PSU 12v kanalından kaç w veriyor paylaşabilir misin?

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri