Hangi İnternet Sağlayıcıyı Seçmeliyim

K4TRANN

80+
Reaksiyon skoru
65
Arkadaşlar altyapım 57 Mbps hız destekliyor. Millenicom, türknet, superonline veya kablonet tercih edicem. Aşağıda hangi internetten hangi desteği hangi fiyata alabildiğimi yazdım karar sizin.

(download) (upload)
TURKNET = 35 MBPS - 3 MBPS - 85 TL
millenicom= 35 MBPS - 6 MBPS - 85 TL +fiber
superonline= ---
kablonet = ---

Superonline'nı daha sorgulayamadım çünkü internetten beceremediğim için telefondan arayacağım. Kablonet'in sorgulama sitesinde de yaşadığım ilçe yok o yüzden sorgulayamadım :( Şu istatistiklerle mantıklı olan millenicom ama kablonet ile superonline'yi aradığım zaman yeni bir konu açarım ya da kendim değerlendiririm. Genel performans olarak bu dört sağlayıcıdan hangisini tercih etmeliyim.

2 ay önce Türknet bağlattım bende. 35 lik paket. İlgilenme aşamaları bütün herkes de olduğu gibi burada da çok iyi. Hız ile alakalı hiç bir sorunla karşılaşmadım şuana kadar. Tek sorun herhangi bir problem olunca müşteri hizmetlerine bağlanamama. Belkide ben beceremedim ama internette araştırdığım zaman benimle aynı sorunu yaşayan çok fazla insan var. Yine de sana kalmış bir şey. Ama internet anlamında verdiği hizmette hiç bir sorun yaşamadım ben.

illa bu 4ü diyorsan milleni
İlla bu 4'ü demiyorum daha iyisi varsa önerebilirsiniz tabii ki de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 ay önce Türknet bağlattım bende. 35 lik paket. İlgilenme aşamaları bütün herkes de olduğu gibi burada da çok iyi. Hız ile alakalı hiç bir sorunla karşılaşmadım şuana kadar. Tek sorun herhangi bir problem olunca müşteri hizmetlerine bağlanamama. Belkide ben beceremedim ama internette araştırdığım zaman benimle aynı sorunu yaşayan çok fazla insan var. Yine de sana kalmış bir şey. Ama internet anlamında verdiği hizmette hiç bir sorun yaşamadım ben.
35'lik pakette kaç hız alıyorsun ortalama ?

Oris Telekomdan ne kadar hız alabiliyorsunuz? Ben Oris Telekom kullanıyorum da güzel hız verdi sorgulatsanız. Altyapıma göre 45 download 8 upload verdi. 85 TL gibi bir fiyat galiba.

İlla bu 4'ü demiyorum daha iyisi varsa önerebilirsiniz tabii ki de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

35'lik pakette kaç hız alıyorsun ortalama ?
32 nin altına daha hiç düşmedi. Genellikle 33-34 arası alıyorum.

Oris Telekomdan ne kadar hız alabiliyorsunuz? Ben Oris Telekom kullanıyorum da güzel hız verdi sorgulatsanız. Altyapıma göre 45 download 8 upload verdi. 85 TL gibi bir fiyat galiba.
Cidden iyimiş

Millenicom kullanan yok mu hiç ya onun da düşüncelerini alsaydım

Bir bakın İzmir Belediyesine de sanırım bu şirket internet sağlıyor. Hız sorgulama sitesi var şirketin. Ara sıra kesildiği oluyor çok kısa o kadar da olcak :D.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,137
Üyeler
189,972
Son üye
thereds34
Geri