ALTYAPIM 50 MBPS doğru mu ?

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
3,219
Dostlar önceden baktığımda millenicom ve türknet 12 MBPS veriyordu altyapınızın maksimum alacağı değer 12 diyordu fakat 1-2 gün mahallede ki tüm yerlerde kazı yapılmadan onarım oldu bu 12 den nasıl 50 ye çıkıyor önceden adsl var diyordu kapsam haritasında artık hipernet var diyor yani benim altyapım gelişmiş olabilir mi 2-3 hafta önce 12 idi şimdi 50 @RevDeisDou @DonanımFikir @Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül

Dostlar önceden baktığımda millenicom ve türknet 12 MBPS veriyordu altyapınızın maksimum alacağı değer 12 diyordu fakat 1-2 gün mahallede ki tüm yerlerde kazı yapılmadan onarım oldu bu 12 den nasıl 50 ye çıkıyor önceden adsl var diyordu kapsam haritasında artık hipernet var diyor yani benim altyapım gelişmiş olabilir mi 2-3 hafta önce 12 idi şimdi 50 @RevDeisDou @DonanımFikir @Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül
Etiketler mükemmel.

Büyük ihtimalle gelmiş. TT arayıp sorabilirsin.

Olabilir. Benim ADSL yapım vardı kablo çektiler ben 60 mbps hız labiliyorum binası yeni olan 100 mbps alabiliyor. Olabiklir yani.
Kanka bizde kablo falan hiç bir şey yapmadılar evin önüne sadece onarım vardı 1-2 gün ?

Olabilir zaten kapsam haritasında ve kendi sitesinde kontrol ettiysen sorun olacağını sanmıyorum olursada onlara kanıtlarınla bildirirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,475
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri