KABLONET vs NETSPEED

K4TRANN

80+
Reaksiyon skoru
65
Oyunlarda ping değerleri az olan internet sağlayıcıları olarak bunları bulabildim. Superonline çok pahalı olduğu için bu ikisi arasında tercih yapacağım. Bana uygun gelen seçenekleri alta yazdım. Şu durumda netspeed daha mantıklı ama hep kablonet tavsiye edildi. Netspeed kullanan varsa aldığı hız ve pinglerle alakalı beni bilgilendirebilir mi? (Başka önerebileceğiniz internet sağlayıcılarını da belirtebilirsiniz)

KABLONET= 25 Mbps'e Kadar Akıllı Sınırsız, 2 Mbps'e Kadar Upload 80 TL
NETSPEED= 35 Mbps Fiber Star. 3 Mbps'e Kadar Upload 90 TL

Oyunlarda ping değerleri az olan internet sağlayıcıları olarak bunları bulabildim. Superonline çok pahalı olduğu için bu ikisi arasında tercih yapacağım. Bana uygun gelen seçenekleri alta yazdım. Şu durumda netspeed daha mantıklı ama hep kablonet tavsiye edildi. Netspeed kullanan varsa aldığı hız ve pinglerle alakalı beni bilgilendirebilir mi? (Başka önerebileceğiniz internet sağlayıcılarını da belirtebilirsiniz)

KABLONET= 25 Mbps'e Kadar Akıllı Sınırsız, 2 Mbps'e Kadar Upload 80 TL
NETSPEED= 35 Mbps Fiber Star. 3 Mbps'e Kadar Upload 90 TL
Kablonetde 90 tl ye 100mbps internet var ama saat 19:00 dan sonra 30 a veya 25 e düsüyor ben kablonet alirdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan zaten o paketi kullaniyorum

Kablonette kesintiler vs çok oluyor sanırım en azından bir youtuberde öyle gördüm

Kablonetde 90 TL ye 100mbps internet var ama saat 19:00 dan sonra 30 a veya 25 e düsüyor ben kablonet alirdim

Şuan zaten o paketi kullaniyorum
Altyapım 57 Mbps destekliyor bu arada.

Kablonette kesintiler vs çok oluyor sanırım en azından bir youtuberde öyle gördüm
Ben 2020 senesinde sadece geçen hafta cuma olmasi lazim gece 5 gibi internet kesildi benim hatırladığım

Vardır herhalde :)

Yaşadığım ilçe sorgulama kısmında yok
Ozaman yoktur

Ben 2020 senesinde sadece geçen hafta cuma olmasi lazim gece 5 gibi internet kesildi benim hatırladığım

Ozaman yoktur
Netspeed'e mecburum o zaman

Vardır herhalde :)

Yaşadığım ilçe sorgulama kısmında yok
demek ki yok :(
sadece netspeed değil başka firmalara da bak bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular