korkmana gerek yok, al gitsin. AMD bu İzoly değilamd PC alıcam tek bir kere alabilecem ondan korkuyorum
kardeşim kedin falan patilemesse işlemciyi yıpranmaz .dbilmiyorum bunu kaç kere sordum ama son kere soruyorum amda işlemciler çabuk yıpranırmı bi bilgisayarcı demişti bana amd işlemciler çabuk yıpranır diye
Ya bak bende x4 635 vardı anthlon muydu neydi 10 yıl gitti hala çalışıyor ama sistemi sattım alan kişi daha bozulmadı dedibilmiyorum bunu kaç kere sordum ama son kere soruyorum amda işlemciler çabuk yıpranırmı bi bilgisayarcı demişti bana amd işlemciler çabuk yıpranır diye
Yardım edebilirim?bununla alakalı bir rehber videosu varsa bana ulaştırabilir misiniz?
çok memnun olurumYardım edebilirim?
UV mi istiyorsun? Gerçi O.C de benzer bi mantık tek farkı O.C de düşük voltaj yüksek GHz UV de voltajı düşürüp GHz’i sabit tutuyorsun. Benim kullandığım 3 program: Prime95K, Amd Ryzen Master, MSI Afterburner. Ve tabii ki sonunda BIOS’a geçirmek lazım.çok memnun olurum
benim istediğim ısıyı olabildiğince düşürmek. ısıyı etkileyecekse performans artışı pek önemli değil. 3600 mhz yeter banaUV mi istiyorsun? Gerçi O.C de benzer bi mantık tek farkı O.C de düşük voltaj yüksek GHz UV de voltajı düşürüp GHz’i sabit tutuyorsun
Q6600 taş devrinden kalma o yüzden taş gibi olabilirQuad q6600 ikinci el aldım taş gibi 13 senelik
2020 silikonsa 1.15V 4.1GHz yaparsın çok rahat kullanırsın.benim istediğim ısıyı olabildiğince düşürmek. ısıyı etkileyecekse performans artışı pek önemli değil. 3600 mhz yeter bana
teşekkürler. bu ayarları sadece ryzen masterdan yapmam yeterli mi?Q6600 taş devrinden kalma o yüzden taş gibi olabilir.
Bu arada çok saçma bir şey bu, Ryzen işlemciler neden daha önce bozulsun? Ki 20 senelik işlemciler bile hala çalısabilir durumda.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
2020 silikonsa 1.15V 4.1GHz yaparsın çok rahat kullanırsın.
Söylediğim programları yükle yeni konu aç beni etiketle el atıcam dostum.benim istediğim ısıyı olabildiğince düşürmek. ısıyı etkileyecekse performans artışı pek önemli değil. 3600 mhz yeter bana