Joorre
80+
- Reaksiyon skoru
- 82
Buna katılabilirim.Galax, inno3d, zotac tarzı markaların RTX 3070 kartları 6.5K'nın 1 lira üstüne çıkmaz.
Buna katılabilirim.Galax, inno3d, zotac tarzı markaların RTX 3070 kartları 6.5K'nın 1 lira üstüne çıkmaz.
O kadar bile olmaz, giriş seviye modeller 5.5-5.6k’ya bulunur tahminimce.Galax, inno3d, zotac tarzı markaların RTX 3070 kartları 6.5K'nın 1 lira üstüne çıkmaz.
teşekkürlerhayırlı olsun 3070 de alabilirdin ama hayırlı olsun olmasın dyenler hd 4000 ile başarılar
Tamam durumumuz vahim ama çok abartıyorlar, ben de gelişinden 1-2 hafta sonra 5.5-6K aralığında satılacağını düşünüyorum.Bakıp göreceğiz.O kadar bile olmaz, giriş seviye modeller 5.5-5.6k’ya bulunur tahminimce.
çıkarmazda iade et bence ben olsam iade ederdim rtx 3000 serisi gelirken saçma olmuş bence ne kadar verdin ?teknobiyotikte indirimdeydi biraz önce satın aldım rtx 2070super alıcaktım 2080 super aldım. ekran kartı iyi midir? herhangi bi sorun vb çıkarmaz değil mi ?
6kçıkarmazda iade et bence ben olsam iade ederdim rtx 3000 serisi gelirken saçma olmuş bence ne kadar verdin ?
kanka anlayamıyormusunBiliyorum. Ama maalesef biz dolar kullanmıyoruz ve her şey aşırı uçuk fiyatlara sahip.
Kanka bende diyorum ki,kanka anlayamıyormusun
aynı fiyatlardan çıkıcaklar neyini anlayamıyorsun
aynı fiyatlar aynı fiyatlardır
rtx2070super ile 3070 aynı kurlardan .çıkıcaklar kanka
aynı kur aynı vergi aynı fiyat
neyini anlayamıyorsun
Ps5 e %110 vergi geliyor. + Sony Türkiye ye özel fiyatlandırma yapmazken Nvidia nın yapması muhtemel. Ve dolar değil euro ile alıyoruz.PS5 de 400 dolar.
alamıyoruz olucaktı oalıyoruz.