İnceleme Logitech G102 Lightsync Kutu Açılımı - İnceleme

o fiyata daha iyileri var. Biraz marka takıntısı yapmışsınız sanırım :)
2 ay onun gelmesini mi beklicez bea karşim. Önerin için teşekkür ederim. :)

ayrıca ben 169 tl ye aldım. senin dedigin 225 tl ye geliyo + 2 ay sonra :)

İstanbul için konuşuyorum. Aliexpressten sipariş edilen çoğu ürün maksimum 3 hafta da geliyor. :) Yaşadığınız yere göre bu süre 1 ayı bulabilir. Örnek olarak Antalya'da yaşıyorsanız 1 aya çıkabilir. En son verdiğim sipariş takipsiz bir m2 ssd soğutucusuydu. Sipariş tarihinden 19 gün sonra geldi.
Tabii ki siz bilirsiniz yine de. Türkiyeden alınabilecek bu fiyatlarda en iyi sensör logiteech g102 lightsyncde bulunuyor..
Dün gece 172 TL'ye aldım kuponla. Önerdiiğim mouse u :)

Son düzenleme:
İstanbul için konuşuyorum. Aliexpressten sipariş edilen çoğu ürün maksimum 3 hafta da geliyor. :) Yaşadığınız yere göre bu süre 1 ayı bulabilir. Örnek olarak Antalya'da yaşıyorsanız 1 aya çıkabilir. En son verdiğim sipariş takipsiz bir m2 ssd soğutucusuydu. Sipariş tarihinden 19 gün sonra geldi.
Tabii ki siz bilirsiniz yine de. Türkiyeden alınabilecek bu fiyatlarda en iyi sensör logiteech g102 lightsyncde bulunuyor..
Dün gece 172 TL'ye aldım kuponla. Önerdiiğim mouse u :)
Benimkiler yaklaşık 2 aya geldi. 5/5 kere verdim sipariş. Adana

tahmini kargolama kaç gün kanka bende 26sında sipariş verdim hepsiburada dan 30unda teslim verdi 159tl ye aldım ben

hayırlı olsn

Yazılımı var. Delux Çinde bilinen bir marka. siz 500tl verip muadil sensörü olan bir logitech mouse alabilirsiniz.
Ben daha iyi olmasını kötülemiyorum. Türkiye'de bir bayisi yok. Bozuldu diyelim ne olacak? Çine gönderip bekleyeceksin.
Bilindik markalar varken bunu önermen kötü.

Ben daha iyi olmasını kötülemiyorum. Türkiye'de bir bayisi yok. Bozuldu diyelim ne olacak? Çine gönderip bekleyeceksin.
Bilindik markalar varken bunu önermen kötü.
Ağustos'tan beri kullanan bir arkadaşım var. Şimdilik bir sorunu yok. Olacağını da düşünmüyorum.
İnternette hakkında yapılan incelemelerde Razer Mamba ile eşit olduğu söyleniyor.

Ağustos'tan beri kullanan bir arkadaşım var. Şimdilik bir sorunu yok. Olacağını da düşünmüyorum.
İnternette hakkında yapılan incelemelerde Razer Mamba ile eşit olduğu söyleniyor.
Dostum ben kötü olduğunu söylemiyorum ki.
Türkiye'de bilinmeyen bir çin markasına güvenmek yerine Logitech gibi markalardan almak daha iyi.

Dostum ben kötü olduğunu söylemiyorum ki.
Türkiye'de bilinmeyen bir çin markasına güvenmek yerine Logitech gibi markalardan almak daha iyi.
Tercih meselesi. Aliexpressten alınan çoğu ürünün garantisi yok. Logitech g102 lightsync hakkında bile internette tonla problem olduğunu görürsün.
Xiaomi Türkiyede bayi açmadan önce alınmaz kardeşim ya ÇİNLİ kötü marka. 2000 lira daha ver git iphone 8 al diyenler vardı. :DDDD
Xiaomi kötü bir marka mı?

Hayırlı olsun :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,593
Üyeler
190,937
Son üye
Kaymer
Geri