Yardım Steelseries Rival 3 alınır mı?

Echo808

80+
Reaksiyon skoru
31
Steelseries Rival 3 almayı düşünüyorum ama sensörü Truemove Core sanırım PMW3331' e eşitmiş. Aklımda PMW3389 sensörü olan Rampage Sector almak geldi. Ama bu marka genellikle foumlarda önerilmiyor. Sizce hangisini almak daha mantıklı olur? Steelseries Rival 3 fiyatı 320tl, Rampage Sector fiyatı 200tl.

Steelseries Rival 3 almayı düşünüyorum ama sensörü Truemove Core sanırım PMW3331' e eşitmiş. Aklımda PMW3389 sensörü olan Rampage Sector almak geldi. Ama bu marka genellikle foumlarda önerilmiyor. Sizce hangisini almak daha mantıklı olur? Steelseries Rival 3 fiyatı 320tl, Rampage Sector fiyatı 200tl.
320tl verebileceksen rampage almak saçma,rivaldan daha çok beğendim razer viper mini var fakat stok bulmak zor.

rival 3 kullanıyorum ben memlunum bir eksik yanı da yok kablo orgu olmadıgı için hafif ve hiss3edilmiyor bile bir arkadaşım da satın aldı o da gayet memlun @keppek59 tabi rampage kotulememk lazım kullandıgım klavye rampage bazı ıyı urunleri var kotu urunleri de var mmouse tarafında steelseries veya logitech dusunebilirsiniz

Gayet güzel bir mouse Rival 3.Kendim kullanıyorum.

Alınır güzel mouse. Steelseries'in zaten kalitesini hepimiz biliyoruz.

rival 3 kullanıyorum ben memlunum bir eksik yanı da yok kablo orgu olmadıgı için hafif ve hiss3edilmiyor bile bir arkadaşım da satın aldı o da gayet memlun @keppek59 tabi rampage kotulememk lazım kullandıgım klavye rampage bazı ıyı urunleri var kotu urunleri de var mmouse tarafında steelseries veya logitech dusunebilirsiniz
Gayet güzel bir mouse Rival 3.Kendim kullanıyorum.
Sizce sensörü yeterli mi? Bir de kaliteli mouse pad kullanmayınca takılma sorunu oluyormuş doğru mu?

Alınır, Rampage alınmaz demiyorum ama Rival 110 kullanıyorum ve çok memnunum. Sensör bir kere bile sorun yaratmadı, qck medium ile yağ gibi kayıyor. Steelseries kulaklık tarafında alınmaz olsa da mouse'ları çok iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,754
Üyeler
190,968
Son üye
Dionysos116
Geri